2777
2789

من حقوق خوندم وکالت خیر

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بتونم البته 

بپرس

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

با همسرم مشکل دارم، اومدم خونه بابام برای طلاق

شرکت همسرم شراکتی ب نام من و خودشه و ماشینش

الان زنگ زده ک صبح باید بیای وکالت بدی برای شرکت ک از اسمت در بیارم

امکانش هست بااین وکالت، بتونه حضانت بچه ها و ماشین و مهریه روهم بگیره؟؟

بنظرتون برم باهاش اصلا؟

دخترامو گرفته ازم

با همسرم مشکل دارم، اومدم خونه بابام برای طلاقشرکت همسرم شراکتی ب نام من و خودشه و ماشینشالان زنگ زد ...

نه نکن هیچی رو بهش نده

اگه بحث مهریه باشه اون بحثش جداست

ولی اگه نتونی خرج دخترتو بدی قانون اونو به همسرت میده

نه نکن هیچی رو بهش ندهاگه بحث مهریه باشه اون بحثش جداستولی اگه نتونی خرج دخترتو بدی قانون اونو به هم ...

اخه سرلج میوفته باهام 

اصلا نمیتونم باهاش در بیفتم

ازیه طرف میگم همرو بدم بهش دست از سرم برداره، از طرفی میترسم بعدا هیچی دستمو نگیره

نه نکن هیچی رو بهش ندهاگه بحث مهریه باشه اون بحثش جداستولی اگه نتونی خرج دخترتو بدی قانون اونو به هم ...

فردا صبح میاد دنبالم که بریم وکالت شرکتو بگیره ازم

بنظرت برم یانه؟

گفتم میام باهات

الان چی بگم بهش؟ 

اخه سرلج میوفته باهام اصلا نمیتونم باهاش در بیفتمازیه طرف میگم همرو بدم بهش دست از سرم برداره، از طر ...

ن نکن اون شرکت خودش پول توشه میتونه پشتوانه ای باشه برای گواهی که میتونی خرج دخترتو بدی