دوستان من چندین سال درگیر یبوست و این اواخر شقاق بودم بالاخره بر ترسم غلبه کردم ۶ ماه پیش عمل کردم و دو ماه زمان برد تا کمی بهتر شم الان چند روزه درد دارم دکتر معاینه کرد گفت دوباره زخم شده با اینکه من خیلی تو تغذیه رعایت میکنم و حتی غذاهایی مثل برنج و چیزهایی که یبوست میاره استفاده نمیکنم. کسی پیشنهادی داره ؟
سلام عزیزم شما خوب شدین من عمل کردم ۲ ماه بشدت الان استرس دارم خیلی لاغر شدم اذیت ندارم ولی ترس افتا ...
سلام
راستش من آذر عمل کردم اما همچنان خوب نشدم اتفاقا بعد عمل دوباره زخم شده نمیدونم چکار باید کنم خیلی رعایت میکنم هم تو تغذیه هم تو فعالیت همه چیز اتفاقا امروز دوباره زخم شده. من سر عمل هم اذیت شدم تا دو ماه بعد عمل درد زیاد داشتم .
سلام راستش من آذر عمل کردم اما همچنان خوب نشدم اتفاقا بعد عمل دوباره زخم شده نمیدونم چکار باید کنم خ ...
من نع خداروشکر فقط ۷ روز اذیت داشتم فقط زخم عمل همورویید مونده بود اونم بسته شد ولی میترسم از زخم شدن ولی تا کی باید غذا نخوریم مراعات کنیم بخدا خسته شدیم من الان همه چی میخورم ولی آب زیاد میخورم میوه خیلی میخورم شب قبل خواب شیر ولرم میخورم طول روز هم خاکشیر آدم سالم هم زخم میشه چه برسه عمل
منم تا یه مدت میترسیدم که غذا نخورم زخم نشه ولی باید تا چند ماه رعایت کنی تا زخم بسته شه من جای زخم ...
قبل دسشویی وازلین بزن ببین چی میشه این شقاق تا آخر عمر هست آدمیزاد مگه میشه یبوست نشد اسهال نشد یه دکتر به من گفت تا آخر عمر زخم میشه خوب میشه تو خانواده من همشون دارن ولی عمل نمیکنن میگن با یه یبوست باز زخم میشه پس باید بسازیم
من نع خداروشکر فقط ۷ روز اذیت داشتم فقط زخم عمل همورویید مونده بود اونم بسته شد ولی میترسم از زخم شد ...
من نه میتونم نان لواش بخورم نه پلو و چیزای دیگه چون اذیت میشم . منم تازه انقدر رعایت میکنم که اینم اگه رعایت نکنم چی . والا من زخمم بسته شده اما از جای دیگه باز اذیتم منم خسته شدم مثل آدمهای پیر همش پرهیز غذایی میکنم
قبل دسشویی وازلین بزن ببین چی میشه این شقاق تا آخر عمر هست آدمیزاد مگه میشه یبوست نشد اسهال نشد یه د ...
دکتر منم گفتم باید شکمت کار کنه خوب آدم سالم هم یبوست میگیره چه برسه ما . بعدم اگه زخم شه خوب نمیشه اگه زخمش خیلی سطحی باشه خوب میشه. موندم چرا عمل میکنن و اینکه چرا بعضیها میگن عمل کردیم چند ساله و راحتیم
قبل دسشویی وازلین بزن ببین چی میشه این شقاق تا آخر عمر هست آدمیزاد مگه میشه یبوست نشد اسهال نشد یه د ...
من موندم چرا قبلها وخیم نمیشد من تا۵ سال پیش گاهی زخم میشد اما سه سال اخیر وحشتناک حالم بد بود که عمل کردم فکر کنم مال غذاها هم باشه اون موقع سالم تر بود