2777
2789
عنوان

تاخالا کسیو دیدین که

73 بازدید | 6 پست

تا حالا کسیو‌دیدین که به درس علاقه داشته باشه ولی ندونه چی بخونه؟من الان ۳۲ سالمه.ب دلایلی دانشگاه رو رها کردم و الانم علی رغم داشتن س تابچه و خونه داری و فشار مالی،ولی تصمیم خودمو گرفتم و باید باید باید تحت هرشرایطی دوباره برم دانشگاه درس یخونم.شوهرم ک میگه تاوقتی هدف خاصی نداری ارزش نداره ب خودت استرس درس وامتحان و هزینه بدی ،درحالیکه حتی نمیدونی چی میخوای بخونی.ولی من میگم درس خوندن همینم که بچم فردا نگه تحصیلات مادر من دیپلم،میارزه ک درس بخونم وگفتم انسال بایذ پیام نور شرکت کنم و درس بخونم.حالا موندم چی بخونم...نمیدونم....تصمیمم روانشناسیه ولی میترسم...

تاحالا بوده اطرافتون کسی ک با تردید رشته دانشگاهیشو انتخاب کرده؟صرفا ب خاطر مدرک؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کار

منم مادرم تا دیپلم تونست بخونه چون شوهر کرد وضع مالیمون هم همچین خوب نبود

بعد چند وقت که من بزرگتر شدم دوباره رفت سراغ دانشگاه و درس، روانشناسی خوند

الان ارشد داره ولی دنبال کار نیست(تو یه سایتی بدون دستمزد مشاوره میده) 

چون خودش از همون اول هدفش کار کردن نبود اما الان چون روانشناسی هم خونده راحت میتونه به ما کمک کنه

کاربری دست دو نفر

چ عالیآفرین ب مادرتون❤️

عزیزم در کل به نظرم اگر شرایط مالیش رو داری حتما ادامه تحصیل بده

چون من مادرم سهمیه جانباز داشت پول کرایه میداد بیشتر شهریه کم میداد

کاربری دست دو نفر