2777
2789
عنوان

شاهنامه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 49 پست
نمی‌خوام تو ذوقت بزنم ولی ابن کار درست نیست..یعنی چی شخصیت اضافه کردی؟موضوع دیگه ای مد نظرت نیست؟

نهههههببین اینجوری که فکر میکنی نیستتتت

هلن یه بچه س از دنیای امروز که عاشق شاهنامه و ادبیاته

بعد این یه روز توی جنگل که راه میرفته(یادم نمیاد کجا بوددد💔) یهو یه جوجه سیمرغ میبینه و پشماش میریزه، بعدش میبینه که عه رفته به دنیای شاهنامه! 

بعدم از اونجا میاد بیرون اخرش

یه عدد enfp دلقک😁🎀 ••••بنده ایزوعلی میباشم، تخصصم خندوندن بقیه(جدی خیلی حال میده xD) و همچنین شما دوست عزیز میباشد💅😔نخیر، بنده بچه نیستم، سن عقلی اینجانب 25 عه (اره جون عمم) و... قاشق فیلمای ترسناک و انیمهههههههههههههه😭💓انیمه ایز مای هارت، مای لایف🎀 مانهوا؟اصن زندگی بدون مانهوا معنی ندارهههههه😭 مخصوصا سلطنتی و بی ال😂 ارتیستعلی؟ شاید... امیدوارم یه روزی بشم 😁 و اگه بهت درخواست دادم.... چونکه از نظرم خیلی ادم باحالی هستی💓پس بوث به کله ت🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کرده بودم که این بهترین ایده س... 💔اخه شرکت کننده های قبلی موضوعاشون همه تکراری بود مثل تناسخ و ...

ایده ات خوب بود اتفاقا

منتها چون هیچ شناختی نداری ممکنه بد بشه و شاهنامه هم یجورایی منبع فرهنگی ماست

پس میخوای سر فصل های شهنامه رو بخون یکی که میدونی مناسب تره انتخاب کن اما مثلا برای نام هلن نزار یه نام ایرانی قشنگ بزار بهتره

میتونی با تخیلت داستانو تغییر هم بدی 

خیلی قشنگ میشه، تو میتونی 

نهههههببین اینجوری که فکر میکنی نیستتتتهلن یه بچه س از دنیای امروز که عاشق شاهنامه و ادبیاتهبعد این ...

جالبه آفرین 

بال و پر بده

مثل آلیس در سرزمین عجایب شد :)) 

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

اسم دخترش رو یکم ایرانی تر بذار 

مثلا بیگ زاده 

مهرانگیز 

روح انگیز 

شیرین 

یه همچین چیزی

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

اتفاقا برخلاف بقیه به نظر من باحاله😁ولی هلن اسم ایرانی نیست اصلش یونانیه،بهتر نیست یه اسمی بزاری بیشتر حس ایرانی داشته باشه؟🤔

منم enfpام😁ماها کلا خلاقیم منم هدفم اینه کارگاه هنری خودمو باز کنم

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

نهههههببین اینجوری که فکر میکنی نیستتتتهلن یه بچه س از دنیای امروز که عاشق شاهنامه و ادبیاتهبعد این ...

یه رمان ایرانی هست به اسم تیدا زاده نور یا تاریکی خط داستانیش مشابه چیزیه که میگی فکر کنم اگه اون رو بخونی ذهنت رو راجع به داستانت سازماندهی کن

اوووو اینجوریه!🥲

چقدر خفن خوشم اومد،موفق باشیییییی💕🤌🏻

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!

میخوای از شاهنامه بنویسی یا بکشی ولی به خودت زحمت نمیدی بری یبار بخونیش؟

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨

امیدوارم تو مسابقه خوب خودت رو نشون بدی ولی بهتر نیست تو شاهنامه دست نبری؟اونجوری خط داستانی مشخص دا ...

نه نه فقط یه دختره که میره اونجا تا به چشم خودش همه چیزو از نزدیک ببینه

بعدددد یه فرشته ی نگهبانم داره که حواسش هست که این دست نبره تو خط داستانییی✨

یه عدد enfp دلقک😁🎀 ••••بنده ایزوعلی میباشم، تخصصم خندوندن بقیه(جدی خیلی حال میده xD) و همچنین شما دوست عزیز میباشد💅😔نخیر، بنده بچه نیستم، سن عقلی اینجانب 25 عه (اره جون عمم) و... قاشق فیلمای ترسناک و انیمهههههههههههههه😭💓انیمه ایز مای هارت، مای لایف🎀 مانهوا؟اصن زندگی بدون مانهوا معنی ندارهههههه😭 مخصوصا سلطنتی و بی ال😂 ارتیستعلی؟ شاید... امیدوارم یه روزی بشم 😁 و اگه بهت درخواست دادم.... چونکه از نظرم خیلی ادم باحالی هستی💓پس بوث به کله ت🎀

واو عالی شد پس..

خود داستانای شاهنامه هم یه اثر بی نظیره واسه پروبال دادن به داستان و این ایده ای که من دیدم دادی پس میتونی به بهترین شکل گسترش بدی