2777
2789

دوربرگردان داخل بزرگراه ، ازین طرف که وارد دوربرگردان بشی لاین گیریش بلدم ، ازون طرف که از دوربرگردان برم بیرون میخام وارد جاده بشم ،چطوری لاین بگیرم ؟؟ 

چجوری بگم 

مثلا از دوربرگردان میخای خارج بشی دنده یک و دو دیگه . ولی اول لاین سبقت هستش ،من میترسم با این سرعت لاین سبقت وارد بشم ازون ور بیان بزنن تو ماشینم .کل سوال من اینه چه مدلی خودم برسونم به لاین راست ، جاده مورد نظرم یک طرفه و دو لاین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم جا داری بعد دور زدن که جای شتاب گیری هست باید سرعتت رو به عادی برسونی .

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اول از همه اول ببین ماشینا دورن، سریع برو سمت لاین کندرو،خیلی استرس داری جفت راهنما بزنفقط با آینه ک ...

شوهرم میگه باید وارد لاین سبقت بشی بعد آروم آروم بری لاین راست ، من یکدفعه تنها رفتم دوربرگردان ،سریع از وسط جاده دور زدم خودم رسوندم لاین راست که گفت اشتباه رفتی

ایناباتوضیح دادن کافی نیست عزیزمهارت میخادتوروخدااگه مهارت کافی نداریدرانندگی نکنیدمخصوصااتوبانهاوبی ...

اول باید بدونم چیکار باید بکنم تا با تمرین مهارت کسب کنم دیگه

یکم جا داری بعد دور زدن که جای شتاب گیری هست باید سرعتت رو به عادی برسونی .

متوجه نشدم یعنی یکدفعه از دوربرگردان دور بزنم خودم برسونم سمت راست ؟ شوهرم میگه این‌جوری اشتباه باید یکی یکی لاین بگیری ولی میترسم داخل لاین سبقت بمونم با سرعت کم 

بله؟🤔

آخه یهویی راهنما بزنه با سرعت بره مکه راهنما عصای حضرت موسی هست ک راه رو باز کنه اونجوری ک تصادف نکنه کلی فحش برا خودش میخره باید از روی اصول لاین عوض کرد 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو