2777
2789
عنوان

معمولا پس انداز نقدی چقدر دارید

148 بازدید | 18 پست

پول جمع کردن برا سرمایه گذاری و خرید طلا یه چیزه

ولی فکر میکنم ادم به مقداری پول نقد دم دستش هم نیاز داره.مخصوصا اونایی که بچه دارن

به نظرتون برا یه خانواده پس انداز نقدی چقدر خوبه؟ 

شما چقدر نقد پس انداز دارید

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

حدود 30 میلیون

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

چس تومن😅

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما بخاطر شغل خودم و همسرم یه مبلغ نسبتا زیادی باید همیشه تو بانک داشته باشیم.هم با اون‌پول گاهی کار میکنیم هم وقتی کم میاریم از سود اون‌پول استفاده میکنیم.اما تو‌کارتامون‌ همیشه پنجاه تومن‌هست برای مواقع ضروری

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

من همیشه پنج تا ده تومن تو یه حساب جدا میریزمو خرج نمیکنم مگر در مواقع خیلی ضرور

ولی میدونمم پنج تومن ده تومن هیچی نمیکنه تو این زمونه😔

شوهرم که هیچوقت همینم نداره

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

من همیشه پنج تا ده تومن تو یه حساب جدا میریزمو خرج نمیکنم مگر در مواقع خیلی ضرورولی میدونمم پنج تومن ...

خب مدام داری ۵-۱۰ تومن جمع می کنی دیگه 

خوبه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

نزدیک ۶۰و۷۰میلیون داخل کارت نگه میداریم یه مبلغم سپرده میکنیم که سودشومیگیریم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖