2777
2789

که با پولش ماشین و خونه و اون همه تفریحات لاکچری دارن 

دختره 24 سالشه برا خودش ماشین گرف اونم شاسی 

چقدر آدم ناامید میشه از خودش همش یسال ازم بزرگتره خیلی برام جای سوال شد که اینقدر درآمد بلاگری زیاده 

اینی ک میگم نزدیگ 700k فالوور داره ..

چ خوب معروف شدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالی و نگین کدیور خونه قصررر چقدر مگه پولش شوهرشون خانه دارن همه

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

هفتصد کا که خیلیه.

با دویست‌کا هم میشه ازینکارا کرد

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اره منم شنیدم که درامد بالا داره چه فایده باید کل زندگیتو به مردم نشون بدی ولی من چند نفر رو دنبال میکنم انگار یک روتین خاص دارن با هم خونه میخرند با هم حامله میشوند جالبه در یک زمان هم طلاق گرفتند

جز اونایی گ واقعا با یک حرفه ای معروف شدن بقیشون ب یه قرون ارزش ندارن آخه همش با دلقک بازی،و بی غیرتی و بی احترامی ب بزرگترا معروف میشن 

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

اره این بلاگرا خیلیاشون قبل بلاگری زندگیشون بد بوده بعدا با بلگری صاحب همه چی شدن.خونه آنچنانی ماشین خوب ریخت و پاش

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
واسه معروف شدنم پول میخواد گوشی کیفیت خوب لباس و وسایل انچنانی

دقیقا یه مشاور کنکور هست هم پدرش هم همسرش پول دارن ساپورتش کردن با پول اونا مردم رو گول زد گفت خودم درآوردم اینقدر مردم ساده ازش پکیج موفقیت خریدن که الان خودش چند برابر همونا پول درمیاره

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎