2777
2789
عنوان

درمان بوی بد دهان🔥

254 بازدید | 16 پست

سه دلیل داره و برای هر کدوم دو درمان میگیم هر کدوم راحت ترین انجام بدید

دلیل اول ترشح و ریزش سینوزیت ها هستش که درمانش چکوندن روغن سیاهدانه توی بینی هست(روش استفادش رو سرچ کنید)

یا استفاده از عطسه‌آور(انفیه) هست از عطاری بخرید

دلیل دوم تمیز نبودن خود دهن هست که با این خمیر دندون میره: ۵ واحد عسل و ۲ واحد نمک هر شب بزنید

یا استفاده از چوب مسواک هست روزی دوبار بجای مسواک معمولیا(عاااااالیه)

دلیل دوم سردی معده هست که درمانش آب جوش و عرق نعناع هست و یا خوردن گرمیجات شیرین مثل ارده و شیره و خرما

یاعلی🤍🌹

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

روغن زیتون هم خوبه بریزید تو بینیتون من در کنارش عرق نعنا هم می خورم مال من از عفونت و سینوزیت بود 

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از علت های مهم بوی بد دهان دندون خرابه که درد هم نداره

بله دقیقا

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

روغن زیتون هم خوبه بریزید تو بینیتون من در کنارش عرق نعنا هم می خورم مال من از عفونت و سینوزیت بود

مواردی که گفتین هم درست هستن و هم مفید

سنگ لوزه هم هستا

این دیگه برای عموم صدق نمیکنه

عسل و نمک نمیتونن به عنوان خمیر دندون باشن

میتونن

میتونن

ما خمیر دندون میزنیم که دهنمون تمیز شه حالا شما فکر کن عسل میمالی رو دندونت و نمیشوریش بعد اینا توسط میکروبا مصرف میشن و دندونات پوسیده و خراب میشن

خود دکترا میگن بعد خوردن شیرینی جات حتما مسواک بزنین

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

ما خمیر دندون میزنیم که دهنمون تمیز شه حالا شما فکر کن عسل میمالی رو دندونت و نمیشوریش بعد اینا توسط ...

شیرینجات همه یه طرف...عسل یه طرف

عسل و نمک وقتی باهم قاطی بشن

عسل باعث میشه نمک مدت زمان خیلی بیشتری بین دندونا بمونه و از پوسیدگی جلوگیری میکنه

فراعنه مصر میخواستن جسدشون سالم بمونه عسل میزدن

و اینکه من تجربه کردم

تجربه درست بود🫤

شیرینجات همه یه طرف...عسل یه طرفعسل و نمک وقتی باهم قاطی بشنعسل باعث میشه نمک مدت زمان خیلی بیشتری ب ...

ما فراعنه نیستیم

شما از دید علمی نگاه کنی میبینی عسل پر از قنده و باعث پوسیدگی میشه

چرا از خمیر دندون استفاده نمیکنی؟

نمک چرا بمونه؟ اونکه باید روی دندون بمونه مدتی فلورایده نه سدیم کلرید

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

ما فراعنه نیستیمشما از دید علمی نگاه کنی میبینی عسل پر از قنده و باعث پوسیدگی میشهچرا از خمیر دندون ...

نمک فقط سدیم کلرید نیست(البته منظورم نمک دریاست)

فلوراید بیش از خد باعث پوسیدگی میشه

البته میل شماست

من که خیلی وقته نه دندون درد گرفتم نه برا چیزی رفتم دندونپزشکی و دندونام سالمن