2777
2789

برادر شوهرم ۱۲ سالشه الان اومده خونه ما 

بعد برداشت گفت که با آرمان(شوهرم) یوار ماشین بودیم ی دختره هی نگاش نیکرد چشمک میزد ارمان هم برداشت بمن گفت حیف زن دارم وگرنه میگا....دمت 

خیلی ناراحت شدم 

حالا ک اینطوره قرار بود دوستم با دوتا پسر بره باغ عرق بخورن گف بیا باهم بریم نیای منم نمیرم من ب شوهرم گفتم اینطوری گفته گف نه  اینا حالا ک اینطوره منم باهاشون میرم باغ عرقم میخورم ک دیگ گه بخوره زیر زیرکی ازین کارا بکنه بعد فازاشو برامن بیاره

اما بهش نمیگم ک داداشت اینجوری گفته ک دعواش نکنه ک دیگه چیزی بم نگه

i عشق آرمان مامانه رومیسا 💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفته حیف که زن دارم نرفته کهتو میخوای بری برو چرا می‌ندازی گردن اون

😆😆چه بامزه گفتی

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چه شوهرت حرف چندشی زده حالم بهم خورد

بزرگش نکنین جو بدین الکی اینم بره بگه شوهرم اینجور گفتهگفته حیف زن دارم یعنی متعهدم به زنم

اونجا بره عرق بخوره هزار تا کثافت کاری دیگه هم پشتش هست  

مردا بدون عرق چی هستن که عرقم بخورن 

اون گفته حیف زن دارم وگرنه ولی این بره اونجا بی برو برگرد می‌گای....ش میفرستنش خونه