2777
2789

این: 

یکی از چیزهایی که برای من خیلی مهمه حمایت گر بودن مرده 

یعنی مردی که انقد عاقل و بالغ باشه آدم با خیال راحت بهش تکیه کنه و بگی انقد بهش اعتماد دارم که مرد مسئولیت پذیری هست که با خیال راحت مدیریت یه خانواده رو بهش بسپارم 

و متاسفانه الان یه سری پسر بچه ها هستن که توانایی این کارو ندارن و تازه میخوان با یک زن هم باشن!!!

ربطی به سن هم نداره ممکنه یه پسر بچه ۳۰ ساله باشه یا ۱۸ ساله هر سنی

بیشتر به بلوغ فکری و مسئولیت پذیری و تربیت خانواده مربوط هست 

البته من کاری ندارم و نمیگم که یه مرد نباید مثلا کودک درون داشته باشه یا حق نداشته باشه ناراحت بشه یا تو زندگیش حق نداره گریه کنه و حمایت بخواد 

من از پسر بچه های بی مسئولیت و راحت طلب حرف میزنم که اغلب مثل کودک رفتار میکنن و خودشون به یک فرد قوی نیازمند هستن 

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

لازم نیست اینقد توضیح بدی 

کامل و جامع بگو

بگو آره حمایت گر باشه و فلان کار ها رو برام انجام بده به این دلایل

مثال اینا نزن چون ببخشید ببخشید صفت بد میزارن برات

کاربری مال ۲ نفره🦥
لازم نیست اینقد توضیح بدی کامل و جامع بگوبگو آره حمایت گر باشه و فلان کار ها رو برام انجام بده به ای ...

خب میخوان قشنگ بره تو گوشش بفهمه😂

مثال چی منظورته؟

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقد حرفام فلسفی بود که هیچی هیچی نمیگه😂

خب میخوان قشنگ بره تو گوشش بفهمه😂مثال چی منظورته؟

مثلا نگو پسر بچه ی ۳۰ ساله فلان

جامع بگو

بگو ساپورتیو بودن برام مهمه و من از آدمای راحت طلبی که در ازای کاه ، کوه میخوان اصلا خوشم نمیاد و انتخابشون نمیکنم چون منم تا حد توانم و حتی بیشتر برای کسی که لایق باشه از خودم مایه میزارم

ولی اگه دیدی خودشم خیلی واضح و طولانی حرف میزنه تو هم همونا رو بگو

کاربری مال ۲ نفره🦥
اگه خواستگار پرسید که تو زندگی چی برات مهمه، این حرفا رو بزن. خیلی رک و واضح بگو که برات مهمه که مرد به بلوغ فکری و مسئولیت پذیری رسیده باشه، نه مثل بچه‌ها رفتار کنه. بگو که نمی‌خوای با کسی باشی که به خودش و زندگی مشترک اهمیت نمیده. خیلی راحت و صریح باش.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

مثلا نگو پسر بچه ی ۳۰ ساله فلانجامع بگوبگو ساپورتیو بودن برام مهمه و من از آدمای راحت طلبی که در ازا ...

اره راس میگی پسر بچه رو بعدن میگم 😂

اگه خواستگار پرسید که تو زندگی چی برات مهمه، این حرفا رو بزن. خیلی رک و واضح بگو که برات مهمه که مرد ...

اره راحت باید بگی با عزت نفس 

ولی این چیزایی ک نوشتم خوب بودن

پسر بچه رو نمیگم 😂