2777
2789
عنوان

خانم دکتر یا چی مسئله این است🤭

133 بازدید | 11 پست

فارغ التحصیلان رشته های پیراپزشکی مثل کاردرمانی  فیزیوتراپی شنوایی سنجی بینایی سنجی و تغذیه   که عموما مطب هم دارن چی باید خطاب کرد 🤔

الان منشی کارشناس تغذیه  خودش  دکتر صداش میکنه و مطلبی را که میخواد از طرف ایشون منتقل کنه میگه خانم دکتر گفت  در صورتی که دکتر نیست که حتی مدرکش هم دکترا نیست .  کارشناسی ارشد هست 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماام به کاردرمانگر پسرم میگیم اقای دکتر

به گفتار درمانشم همینطور

فامیلیشون سخته 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مثلا درسته که بینایی سنجی همون اپتومتریست هست ولی خب یه جوریه آدم به جای خانم دکتر بگه خانم اپتومتریست😂😐

هنوز جایگزینی براش پیدا نشده 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

چرا انقد سخت بگیریمبگیم دکتر چی میخواد بشه

خیلی فرقشه 

دکتر نیست که 

روی تابلوش هم زده بود متخصص تغذیه  بعد وقتی رفتیم متوجه شدیم کارشناسی ارشده

ارشدهای روانشناسی رو هم میگن دکترلیزانس زمین شناسی رو هم میگن مهندسکی به کیه بذار بگن مردم که میدونن

منم ارشد روانشناسی هستم خودم  .اصلا نه به کسی میگم دکتر خطابم کنه وقتی دکترا ندارم