2777
2789
عنوان

شوهرم با مادرش

624 بازدید | 33 پست

خیلی تلفنی حرف میزنه و ی سری چیزای خانوادگیشونو از من پنهان می‌کنه بعد از چند ماه بهم میگه یا به گوشم میرسه از این موضوع توقعی ندارم اما یکمی بهم بر میخوره از اینکه خیلی صحبت میکنن یا ی وقتی هم زنگ نمیزنه  مامانش میگه چرا زنگ نمیزنی چون من با مامانم دو بار زنگ میزنم تو روز اینم اینطوری یا ی چیزی توضیح میدم شوهرمم حتما باید به مامانش ی چیزی رو توضیح بده و طولانی صحبت کنه 

چ وقت بہ چیدِمان خدا شك نکن!💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ذروزی دوبار به مادرت زنگ میزنی بعد ناراحتی چرا شوهرت به مادرش زنگ میزنه؟

خب عزیز مادرت ۹ ماه شما رو حمل کرد دنیا اورد پرورش داد تربیت کرد مادر اون بینوا درخت کاشت بچه چید ازش؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ذروزی دوبار به مادرت زنگ میزنی بعد ناراحتی چرا شوهرت به مادرش زنگ میزنه؟خب عزیز مادرت ۹ ماه شما رو ح ...

عزیزممم من که نگفتم زنگ نزنه بزنه ولی ن پنهونی منظورم و خوب نگرفتی میگم وقتی زیاد میزنه زنگ بهم بر میخوره ی مرد با زن خیلی فرق داره 

عزیزم یه حریمی وجود داره بین اونو خانوادش که شاید نیاز نباشه شما بدونی ولی این حریم باید متوسط باشه ...

من اصلا از این موضوع خانوادگی اینا ناراحت نیستم ولی اینکه خیلی بیش از حد زنگ میزنه وقتایی که پیشمه کفری میشم

عزیزم یه حریمی وجود داره بین اونو خانوادش که شاید نیاز نباشه شما بدونی ولی این حریم باید متوسط باشه ...

ینی واقعا شوهر شماهم یچیزای خانوادگی ازتون پنهون کنه ناراحت نمیشین؟

چقد حسودیم شد همیشه دوس داشتم اینجوری باشم😑

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

ببخشینا جفتتون وابسته اید دیگه 

چ خبره روزی دوبار از چی حرفی میزنین تمام جیک و پوکتون و میگید ب خانواده هاتون 

روزی ی بار حرف بزن اونم وقتی شوهرت خونه نیس 

من زیاد با تلفن حرف نمیزنم حرفم بزنم موقعیه ک شوهر خونه نیس 

همسرم زیاد با مادرش حرف میزنه یعنی اون ز میزنه چرا نیومدی چیکار میکنی کجایی حس کنترلگریشون اذیتم میکنه 

ینی واقعا شوهر شماهم یچیزای خانوادگی ازتون پنهون کنه ناراحت نمیشین؟ چقد حسودیم شد همیشه دوس داشتم ای ...

من مجردم ولی مادرم اصلا کاری نداره به این چیزا و بابامم کاری نداره به ارتباط مامانم با فامیلاش و به نظرم یه چیز طبیعیه واقعا بزرگش نکنین آرامش داشته باشین کنار همدیگه