2777
2789
عنوان

مستاجرمون هود رو خیلی کثیف کرده

147 بازدید | 15 پست

بچه ها مستاجرمون دو روزه خیلی با عجله خالی کرده به خاطر اینکه میخواستن از هم جدا بشن.دیروز رفتم خونه رو دیدم هود خیلی کثیف بود اون توری هاش به خاطر روغن سیاه شده بود و همینطور کاشی های پشت گاز رو میزی هم پر از لکه های روغنه.به زنش زنگ زدم که خیلی پشیمون شدم گفت شوهرم خیلی اذیتم می‌کرد و بعدش همش منو بیرون می‌کرد از خونه و خودش غذا درست می‌کرد نتونستم تمیز کنم منم دیگه چیزی نگفتم چون خیلی معذرت خواهی کرد.الان میخوام خودم غروب برم تمیز کنم چون میخوام بدمش دست بنگاه برای اینکه مشتری بیاره اما نمیدونم چطوری هود رو تمیز کنم؟چون دیروز اونجا بودم حواسم نبود عکس بگیرم بذارم اینجا نظر بگیرم.توری هاشو چطوری میتونم تمیز کنم؟منظورم از توری همون سه تا تیکه ای هست که میتونی جداشون کنی.مامانم خودش همیشه غذارو تو حیاط خلوتمون درست میکنه برای همین هود خودمون تمیز و نو مونده و هیچ تجربه ای نداره.چه وسایلی برای تمیز کردنش نیازه؟

من از پاک کننده گاز پنسی مصرف میکنم،  راضی هستم 

هود رو هم باهمین میشورم و تمیزه

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اونارو باز کن ببر تو حیاط خلوتی جایی آب جوش بریز روش بعدم بهش پاک کننده گاز بزن یه اسکاج زبر میره من همیشه این کارو میکنم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لوله باز کن بخر بریز روشون عین روز اول میشه فقط مواظب باش دستت نخوره به لوله باز کن دستکش دستت کن

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

عزیزم بزار تو آب گرم قشنگ خیس بخورن بعد در بیار ردشون گاز پاکن بریز و با اسکاچ سیم تمیز کن بعد آب بکش به تنضیمات کارخونه برمیگرده

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

درش بیار اگه از این هود کشویاست توریشو تو یه لگن بزارش جوش شیرین پودر ماشین و سرکه واب بریز بزار بمونه بعد با فرچه بسابش میشه مثله روز اول .هم شما حق داری هم اون طفلی خوب وقتی یه زن با شوهرش دعوا اخرم جدایی حوصله خونه تمیز کاری اینا نداره خدا خیرت بده هیچی نگفتی خودت تمیز کن دیگه 

چه مارکی بخرم؟

مارک خاصی نداره فک کنم اسمش صاف رنگ قوطیشم بنفشه تو فضای باز اینکارو بکن اصلا تو فضای بسته نریز خطرناکه

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

خونه مارو ب یه گند یکشیده بودن بو گندمیداد همه جارو سوسک برداشته بود حونه کلیدنخورده بود ک دادیم اجاره😭دیوارا همه زخمی پنجره ها شکسته دراهمینطور. اصلا شبیه زباله دونی بود تا خونه 

پدرمون دراومد تمیز کنیم خدالعنت کنه همچین مستاجراییو حتی لامپامونم برده بودن

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
خونه مارو ب یه گند یکشیده بودن بو گندمیداد همه جارو سوسک برداشته بود حونه کلیدنخورده بود ک دادیم اجا ...

مگه نرفتید تحویل بگیرید؟میگفتید بهش

نه اینا فقط کثیف کردن بیشتر آشپزخونه کثیفه

لوله بازکن ؟؟؟؟جوهر نمک نمیشه

جوهر نم‌ک استفاده نکردم نمیدونم واقعا شاید جواب بده ولی لوله باز کن ۱۰۰٪جواب میده عین روز اولش میشه

تمیز تمیز میشه؟

بله

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401