2777
2789
عنوان

شما بودید چیکار می کردید ( خیانت )

603 بازدید | 8 پست

میشه لطفا تاپیک قبلیمو بخونید و نظر بدید  

اینجا هم براتون می دارم 

سلام 

یه خانمی هست که برای من خیلی عزیزه و از فامیل های نزدیکمونه و در حق من واقعا خیلی لطف داره و من خیلی دوستش دارم ( این تا اینجا ) 

نمی دونم همسرش از کی داره بهش خیانت می کنه ولی من یک ساله که شاهد این خیانت هستم و ناخواسته متوجه این رابطه شدم اما همسر این خانم نمیدونه نه من میدونم و خیلی راجب اینکه بهش بگم یا نه فکر کردم اما امروز تصمیم گرفتم که بهش بگم و الان خیلی حالش بده و ناراحته و من خیلی عذاب وجدان گرفتم بنظرتون کار اشتباهی کردم ؟؟

چون برام خیلی عزیز بود ( خالمه ) 

خواستم اول مطمئن بشم بعدش که مطمیئن شدم با خودم گفتم نگم همین جوری یک سال طول کشید و بعدش امشب خودش هم شک کرده بود و من از چیز هایی که خبر داشتم بهش گفتم 

من اولش فهمیدم و چت های اون رو با اون خانم دیدم ( می خواستم گوشیش رو درست کنم ) واقعا واقعا ناخواسته بود وقتی پیام اون خانم اومد بالا من دیدم و بعدش اون خانمی که داره باهاش خیانت می کنه دوست فامیلی ما هستش و اون هارو چند باری به طور عاشقانه دیدم آواش چون مطمئن نبودم به خالم نگفتم و بعدش که مطمئن شدم هم نگفتم چون گفتم ناراحت میشه اما الان بعد از یک سال خودش شک کرد ( خالم ) و من همه چیز رو بهش گفتم  

بنظرتون کارم اشتباه بود چون که تایپیک قبلی ۹۰ درصد گفتن نباید می گفتی

بنظر من خوب کردی من خودم رفیقم داشت به پسری که عاشقش بود خیانت میکرد من ی طوری به‌پشره گفتم مراقب را ...

اگه نمی گفتم خودم عذاب می کشیدم واقعا یک سال مثل یه بار روی دوشم بود اما تایپیک قبلی خیلی ها گفتن اگر زندگیشون خراب بشه تقصیر توئه 

برای همین خیلی خیلی عذاب وجدان گرفتم و الان چون همسایمونن می بینم که چقدر باهم سرد رفتار می کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه نمی گفتم خودم عذاب می کشیدم واقعا یک سال مثل یه بار روی دوشم بود اما تایپیک قبلی خیلی ها گفتن اگ ...

عزیزم عیب نداره تو کار بدی نکردی 

اون خانوم باسد متوجه میشد شوهرش چه ادمیه 

احتمالا اگه‌بچه‌داشته باشه با این موضوع‌کنار بیاد 

من پدر خودم اینکارو کرد.... 

و مامانم باهاش کنار اومد 

ولی واقن اگه بچه داشته‌باشن دلم براش واقن‌کبابه اون‌شبایی که مامان بابای من دعوا میکردن 

من خاهر کوچیکمو میبردم تو اتاق 

گاهش اوقات کنترلم تز دستم خارج‌میشد میرفتم ی چی به بابام‌میگفتم بعد مامانم‌میگفت تو نباید با بابات اینطوری حرف بژنی... وای خدا نمیحام‌یادم‌بیارم

عزیزم عیب نداره تو کار بدی نکردی اون خانوم باسد متوجه میشد شوهرش چه ادمیه احتمالا اگه‌بچه‌داشته باشه ...

متاسفانه بچه دارم 🙏🏻

ممنون ازت که بهم دلگرمی دادی 🌹

اگه نمی گفتم خودم عذاب می کشیدم واقعا یک سال مثل یه بار روی دوشم بود اما تایپیک قبلی خیلی ها گفتن اگ ...

زندگیشون رو اون آقا با خیانت خراب کرده بود با اولین خیانتش

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

عشقم تو خودت رو مقصر این موضوع ندون 

ولی خیلی بهتر بود اون خانوم رو بطور ناشناس یا شوهر خالتو تهدید میکردی 

مردو زن خیانت کارو نمیشه کاری کرد چون خیانت هم یه جور اعتیاد هست و ترکش خیلی براشون سخته 

چون فقط ترسه که کمی از این موضوع جلو گیری میکنه 

همیشه آقایو میگن خانومم نفهمه 🥴وخانوما میگن شوهرم نفهمه 🥴 ولی وقتی خانومش یا شوهرش فهمید دیه براش مهم نیست 

اونم نه ترس از خانومشون یا شوهرش باشه از ابروشون میترسن 

شما هم نمیگفتی خالتون خودش چون شک کرده بود کم کم متوجه میشد چون همسرش داشته تو کارو رفتارش سوتی میداده

دونستن همچین چیزی برای شما هم سخت بود چون بعد اگر مشگل دیگه پیش میومد دوبار یه جور اذیت میشدی که ای کاش گفته بودم 

دونستن همین چیزای خیلی سخته هرچی مخاطب نزدیکتر همون قدر سختر 

منم دختر خاله ی شوهرم  شوهرش بادختر عموم بهش خیانت میکرد ولی بهش نگفتم گفتم نکنه بعدا من آدم بده شم بعد یک سال خودش فهمید و به من می گفت باید اولش بهم می گفتی تا یه فکری به زندگیم میکردم نمی زاشتم انقد وابسته بش منم گفتم الان یع کاری کن دیگه یا برو بافامیلای دخترع حرف بزن ولی بعدش بازم من آدم بده شدم به هم تهمت زد و گفت تو بادختر عموت دست به یکی کردین زندگیمو نابود کنید درحالی که من بخاطراون بادختر عموم قطع ارتباط کرده بودم ولی الانبا هردوتاشون قطع ارتبات کردم🥲💔