من الان 3ماه اقدامم واسه بارداری پلی کیستیک رحمم بعد با قرص ال دی پری شدم دکتر بهم امپور h mg داد 2تا ودوتا امپور دیگه بود که اسمش متاسفانه یادم نیست دور امپورم نوار قرمز بود ولی hmgابی بود،روز 9 11 پری باید hmgمیزدم که زدم روز 14 اون دوتا امپور دیگه کفت دوتاشو باهم بزن،ولی بهم نگفت که چند ساعت بعدش اقدام کنم تو بعضی سایتا دیدم خانوما نوشتن که 14 ساعت یا 36 ساعت بعدش اقدام کنید الان من چیکار کنم ؟؟ساعت 8 امشبم امپورارو زدم
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
عزیزم فقط دقت کن تا 24 ساعت بعد آمپول، تخمک ازاد میشه، یا امشب، یا فردا حتما اقدام داشته باش، بعدشم آمپول بی بی چک رو به صورت کاذب تا 14 روز مثبت میکنه...
تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت