2777
2789

از پارسال مشکل مالی داشت میگفت وام گرفتم

امروز فهمیدم از هر کس و ناکسی نزول کرده، امروز فهمیدم یه شاهکار دیگه هم زده خیانت کرده. فشارم بالاست اعصابم خورده پدر و مادرم هم مریض هستن

نمیدونم چیکار کنم. بعد از خیانت هم برای راضی کردن همسرش خونه رو زده به نام اون. خودمم کلی گرفتارم فردا آزمون مهمی دارم . نمیدونم چیکار کنم. نظراتتون میتونه برام راهگشا باشه دریغ نکنید. 

زنش اینطور ک مشخصه با خیانته کنار اومده . 

برا نزول هم خدا به همه عقل داده 

فکر نکن ب چیزی ک مقصرش تو نیستی

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلات برادرت رو برای برادرت باش با اینهایی که از داداشت گفتی من جای زنش بودم از خونه مینداختمش بیرون😐شما ناراحتی خونه به نامش زده

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

ناراحت نشو ولی برادرت احمقه

حماقت پشت حماقت

خیانت نباید میکرد

خونه رو نباید ب نام همسرش میکرد گیرم طلاق گرفت چه خاکی تو سرش میخواد بزنه؟

حالا نزول اشتباهه ولی میگم شاید خیلی نیاز داشت مجبور شده

ناراحت نشو ولی برادرت احمقهحماقت پشت حماقتخیانت نباید میکردخونه رو نباید ب نام همسرش میکرد گیرم طلاق ...

دقیقا احمقه فردا میخواد با طلب کار چیکار کنه

زنش میگفت از خودکشی پیشش گفته

دقیقا احمقه فردا میخواد با طلب کار چیکار کنهزنش میگفت از خودکشی پیشش گفته

بهشون فک نکن

با زنداداشت هم درد دل نکن

آزمون خودت مهم تره

چیز خوبی از کسایی ک خونه ب نام زنشون زدن نشنیدم اکثرا یه مدت خوب میشن خونه رو که گرفتن بعدشم مهریه میگیرن مرد رو بیرون میکنن

مرد میمونه و کلی طلبکار و نزول خور که البته حقشه