2777
2789

میگه بریم مسافرت😒😑

قبول هم نمیکنه.

من مسافرت هم دوست دارم برم ولی اخه پول خرج میشه و طلا نمیتونن بخرم😑😔

نظره شما چیه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

اگ بچه نداری و تو فکر بچه هم نیسی ب نظرم خوش بگذرون ک سال های جوانی دیگ برنمیگردت

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چیزی بجای خودش

مسافرت هم غذای روحه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ولی میتونی یکار دیگ کنی.

بگی بریم مسافرت، ولی فعلا ن.

هم گرمه و هم مسافر الان همه جا زیاده.

بذاریم پاییز بریم.

اینجوری میتونی پولتو سیو کنی و شاید تا اون موقع از سرش بپره

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

مسافرت میخواد؟پیشنهادشو داده خودشم خرج کنهچرا با پول طلاهای تو؟🙄

خب پس انداز که از پولای خودشه.دو سه ماه گذاشتیم کنار بعدبه عنوان پس انداز میخواستم طلا بخرم .الان میگه بریم مسافرت طلا رو چند ماه بعد میخریم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

ولی میتونی یکار دیگ کنی.بگی بریم مسافرت، ولی فعلا ن.هم گرمه و هم مسافر الان همه جا زیاده.بذاریم پایی ...

اخه شغلش جوریه که فقط الان میتونبم بریم بعد نمیشه🤦‍♀️

خب پس انداز که از پولای خودشه.دو سه ماه گذاشتیم کنار بعدبه عنوان پس انداز میخواستم طلا بخرم .الان می ...

چقدر جمع کردین؟ 

نمیشه یه یفر کوتاه و سبک تر برید و یکم هم طلا بخری؟

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

این موضوع به خیلی چیزا ربط داره 

مثلا پس انداز دارید؟؟دراینده احتیاج به پس انداز دارید 

میتونید دوباره پس انداز

اخرین مسافرتتون کی بوده

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خب پس انداز که از پولای خودشه.دو سه ماه گذاشتیم کنار بعدبه عنوان پس انداز میخواستم طلا بخرم .الان می ...

بگو تا چندماه دیگه طلا بالاتر میره اونوقت باید بیشتر پول بذاری روش 

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....