نیمه_تاریک_وجود مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2073 عنوان خانوما ایمپلنت درد داره 93 بازدید | 16 پست میخوام ایمپلنت بزارم یکمی میترسم چون گاهی دندونام بی حسی قبول نمیکنن و اینکه میشه بگید چه جنسی خوبه ؟ آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️ اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی 1404/03/20 | 09:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
solmazkaif عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 10455 نه گلم اصلا موقع کارش که بی حسی میزنه و چیزی نمیفهمی بعدم ک حدود۳ساعت بعدش بی حسی رفت مسکن میخوری و انتی بیوتیک اگ داروهات سروقت بخوری درد نداره لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
نیمه_تاریک_وجود مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2073 نه گلم اصلا موقع کارش که بی حسی میزنه و چیزی نمیفهمی بعدم ک حدود۳ساعت بعدش بی حسی رفت مسکن میخوری و ... مرسس عزیزمشما از جنس ایمپلنت اطلاع داری کدومش بهتره؟دکترم به من گفت کره ای آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️ اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی
solmazkaif عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 10455 مرسس عزیزمشما از جنس ایمپلنت اطلاع داری کدومش بهتره؟دکترم به من گفت کره ای کره ایه ازمن و سوئیسی و کره ای داشت دکترم لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
نیمه_تاریک_وجود مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2073 فدات قیمت رو لطف میکنی بگین دکترم رو خیلی قبول دارم گفت ۱۹۵۰۰ اما دکتر دوستم گفته از ۲۰ تا ۴۰ بستگی به جنس داره خودم خیلی گیج شدم چرا انقدر ارزون گفته آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️ اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی
نیمه_تاریک_وجود مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2073 کره ایه ازمن و سوئیسی و کره ای داشت دکترم کدومش بهتره میشه قیمتاشم بگین آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️ اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی
solmazkaif عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 10455 کدومش بهتره میشه قیمتاشم بگین قیمتاشو نمیدونم گلم من خیلی وقته انجام دادم ولی یادمه اون زمان دونه ۱۸بود ک من گذاشتم و ارزونترینشو گذاشتم لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
سایه_۳۲۱ عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 4204 دکترم رو خیلی قبول دارم گفت ۱۹۵۰۰ اما دکتر دوستم گفته از ۲۰ تا ۴۰ بستگی به جنس داره خودم خیلی گیج شد ... یعنی شک داری که اصل نباشهمنم لازم دارم اما میترسم نگفته مراحل چقدر طول میکشه
نیمه_تاریک_وجود مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2073 یعنی شک داری که اصل نباشهمنم لازم دارم اما میترسم نگفته مراحل چقدر طول میکشه اره شک دارمالبته قبلنا پیشش روکش گذاشتم اون زمانم ارزون تر بود از بقیه و خیلی راضیم اما الان خیلی اختلاف قیمتش عجیبه برام آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️ اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی
نیمه_تاریک_وجود مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2073 درد نداره شما تازگیا انجام دادین؟ آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️ اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی
نیمه_تاریک_وجود مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2073 قیمتاشو نمیدونم گلم من خیلی وقته انجام دادم ولی یادمه اون زمان دونه ۱۸بود ک من گذاشتم و ارزونترینشو ... مرسی عزیزم برای امضاتم دعا کردم ❤️ آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️ اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی
سایه_۳۲۱ عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 4204 اره شک دارمالبته قبلنا پیشش روکش گذاشتم اون زمانم ارزون تر بود از بقیه و خیلی راضیم اما الان خیلی اخ ... ان شاءالله که اینم راضی باشید
solmazkaif عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 10455 مرسی عزیزم برای امضاتم دعا کردم ❤️ ممنون گلم لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید