2777
2789
عنوان

خیلی بدنم زود کبود میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 43 پست

پلاکت خونتو بررسی کن بالا و پایین بودنش

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مشکلی نداری منم همینم 

یه بار مادربزرگ شوهرم آستین کوتاه پوشیده بودم بهم گفت ببخشید  مادر بازو هات که سیاه میشه آستین بلند بپوش (فکر میکرد کار شوهرمه )گفتم پس همیشه باید آستین بلند بپوشم چون به کوچکترین جایی بخوره سیاهه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
منم این طورم دائم کبودمشکل دیگه ای ندارین از نظر خونی؟

نه چکاپ ها که مشکل نداره

یه دکتر رفتم برای واریس بود، گفت چربی زیرجلدی بدنت کمه پوستت نازکه و مویرگ ها پاره میشن

فقط گفت به این خاطر بیشتر مستعد واریس هم هستی بهم توصیه کرد جوراب واریس استفاده کنم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
من بدونم گندمی و صورتم سبزه هست

نمیدونم‌،منم‌همیشه‌اینجوری‌بودم‌فکر‌میکنم‌به‌خاطر‌زنگ‌پوسته‌اغلب‌بدنم‌کبوده‌،حتی‌نمیدونم‌چطوری‌،ماما‌نم‌قبلنا‌گیر‌میداد‌میگفت‌کار‌اجنه‌است‌خخخ

نه مشکلی نداری منم همینم یه بار مادربزرگ شوهرم آستین کوتاه پوشیده بودم بهم گفت ببخشید مادر بازو هات ...

راستی من مامان بابام این مدلی بود که منم پوستم این طوریه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر