2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدیا برای بچه من که اصلا جواب نداد من چند ماه گرفتم دادم تاثیری تو وزنش نداشت تازه اونم خیلی نمیتونی بدی تو روز نهایتا 6 تا پیمونه خودت از نظر وزنی چطوری هستی شاید به خودت رفته یا پدرش چون بچه منم تازه رفته دوسال ولی 8.5کیلو هست کلی شربت تقویتی میدم کلی دکتر بردم ازمایش همه میگن سالمه مدل رشدش همینه چون من خودمم تو بچهگی وزن نمیگرفتم با اینکه خوب میخوردم

پدیا برای بچه من که اصلا جواب نداد من چند ماه گرفتم دادم تاثیری تو وزنش نداشت تازه اونم خیلی نمیتونی ...

ممنون از اینکه گفتی.. واقعیتش خسته شدم از اینکه می بینم اطرافیان بچه های تپل دوست دارند و بچه من به خاطر لاغر بودنش جذابیتی نداره

ممنون از اینکه گفتی.. واقعیتش خسته شدم از اینکه می بینم اطرافیان بچه های تپل دوست دارند و بچه من به ...

ببین اصلا برات مهم نباشه دیگران چی میگن همین دیروز خواهر خودم داشت بچه منو با بچه خودش مقایسه میکرد و میگفت این دیگه خیلی لاغره من به بچم فلان میدادمو این کارو میکردم ولی بچش از اول بخور بود به خانواده پدریش رفته الان که بزرگ شده همش باهاش درگیری داره نخور چاق میشی ولی بچه من کلا از نوزادی بد خوراک بود حتی شیر هم که میخورد باید کم کم اضافه میکرد مقدارشو تا میخورد اگر تهرانی ببر پیش دکتر اعلایی رو به روی بیمارستان مفید مطبشه دکتر عالیه ای با یک نگاه تشخیص میده بچه سالمه یا مشکل داره بچه من تحت نظر اونه قبل عید بردم بهم گفت بچت سالمه مدل رشدش همینه اذیتش نکن ببر هفت ماهه دیگه بیار دوباره ببینمش راستی یک چیز دیگه بچه من وقتی میخواد دندون در بیاره هم کلا نه شیر نه غذا اصلا خوب نمیخوره شاید برای شما هم همینه