2777
2789

من دیشب اومدم پشت بام خونه مون[۴ طبقه ] انباری هست اونجا خوابیدم همسرم یکی دوبار در زد باز نکردم رفت راحت گرفت خوابید داخل خونه . بی غیرتی رو کامل احساس کردم درش

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

نه هیچوقت اگه قصدم جدی نباشه این کارو نمیکنم ببخشیدا ولی دیوونگی محضه ! من به شوهرم میگم وسابل که مال منه خونه هم مهرمه شما یه چمدون لباس برات میمونه با یه پتو که عمه جونت داده بردار خوش اومدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد صدجور تهمت بهت بزنه ؟ چجور میخوای ثابت کنی که کاری نکردی 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

چ دلو جراتی داری تو که شبو اونجا خابیدی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

نه هیچوقت اگه قصدم جدی نباشه این کارو نمیکنم ببخشیدا ولی دیوونگی محضه ! من به شوهرم میگم وسابل که ما ...

خونه مهریه ته؟ سند بنام شماست ؟

من می‌خوام یه مدت دور باشم ازش 

نکن این کارو فردا هزارجور تهمت بهت میزنه .خونه ات بمون محلش نکن تا یه مدت

سابقا انجام دادم نتیجه نداده براش مهم نیست محل نکنم

چ دلو جراتی داری تو که شبو اونجا خابیدی

بگو چه شوهر بی غیرتی دارم که گذاشته شب رو اینجا بخوابم . توی ساختمانی که مرد غریبه هست پشت بام خوابیدن زن چه معنایی داره جز بی غیرتی شوهرش 

مردا اکثرا این مدلین 

اگر فکر می کنی مثل رمان ها و فیلم ها میاد پشت در انباری التماس و گریه سخت در اشتباهی 

یک هفته بری هم فقط یک حرکت بچگانس 

یاد بگیر و باور کن اونجا خونه توعه پس بشین تو خونت هی قهر نرو اینور اونور 

من یادم میاد اوایل ازدواج یه مرتبه با شوهرم دعوا کردم برم از خونه بیرون 

وسایل جمع کردم رفتم جلو در گفتم واا چرا من آواره شم 

برگشتم خونه نشستم گفتم هیچ جا نمیرم اینجا خونه منه 

توام چند ساعت از خونه برو بیرون نبینمت حوصلت و ندارم 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
خونه مهریه ته؟ سند بنام شماست ؟من می‌خوام یه مدت دور باشم ازش

نه نیس ولی همیشه اینجوری میگم   هیچوقت خونه رو خالی نکن که خوش خوشانش بشه دختر خوب اگه یوقت نیومد دنبالت چی ؟ تو که قصدت طلاق نیس الکی از رو عصبانیت تصمیم بیخود نگیر 

بعد صدجور تهمت بهت بزنه ؟ چجور میخوای ثابت کنی که کاری نکردی

نمیتونه بزنه هیچ وقت کاری نکردم تهمت ساده که قابل اثبات نباشه چطوری میخواد بزنه