2777
2789

خیلی عجیبید بخدا و عجیب تر اینکه میگید با هم میشینیم نگاه میکنیم آخه مگه مسلمون نیستید؟ مگه گناه و حرام نیست اینکار چطور انقدر عادی جلوه اش میدید ؟ به طرف میگم شوهرم نگاه نمیکنه میگه فکر میکنی همه ی مردا صد در صد نگاه میکنن آخه این چه طرز تفکری هست دارید 

آدم برای بعضی چیزا باید ارزش قائل باشه مثل چشم باید برای چشمات ارزش و حرمت قائل باشی که نگاه همچین چیزای مصخرف و چندش آوری نکنی 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجافکرمیکنن همه مرداخیانتکارن اگربگی نیستن میگن نه لونرفتن وهمه پو رن نگاه میکنن اینجورمواقع ازکنارشون بگذر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نزار ببینه دروز بعد کلی فی. تیش بیماری جنسی میگیره

چقدر حال بهم زنه طرز فکرت 

شوهر من آدم مومنیه اهل این چیزا نیست بعدشم کسی بخواد ببینه نمیتونه کسی جلوش رو بگیره که میگی نذار ببینه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

اینائی که واسه خودشونم ارزش و حرمت قائل نیستن و با لباس اتاق خواب میان خیابون،ازشون چه انتظاری داری واقعا؟

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

اینجافکرمیکنن همه مرداخیانتکارن اگربگی نیستن میگن نه لونرفتن وهمه پو رن نگاه میکنن اینجورمواقع ازکنا ...

نمونه اش کاربر پرنسس بابل

من یادم نمیادگفته باشم شوهرم میبینه منم باهاش میبینم سبک زندگی آدمافرق داره حالایادوس دارن اون شکلی زندگی کنن یامجبورن که اونشکلی باشن خودتودرگیرشون نکن

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

منم مخالف اینم به نظرم یک جور خیانت محسوب میشه ولی خودت رو اذیت نکن به خاطر نظرات بقیه ممکنه بخشیش اصلا واقعی نبوده باشه نظراتشون و بخشی دیگه اینکه اینا توی رخت خوابشونه و این خودشونن که باید باهاش کنار بیان به ما اسیبی نمیرسونه هرچقدرهم که زشت و ناپسند

امیدوارم با لحن بد نخونی واقعا دوستانه گفتم که اصلا تاپیکاشونو نرو که حرص نخوری خودمم شرکت نمیکنم

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

نمونه اش کاربر پرنسس بابل

فکر میکنم‌منظورش این بودش که گفت اجازه نده ببینه چون بعدش فتیش بیماری جنسی میگیره

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

خب این سایت عمومیه 

نظر اکثر افراد اینه 

دیگه نمیشه ازش ایرادی رفت ک چرا طرز فکرتون اینه 

منم میبینم میگن همه مردا قبل ازدواج با هزار نفر بودن ولی اطرافم میبینم ادم درست حسابی که تا ۳۰ سالگیشونم پای درس و کار و زندگیشون بودن 

خدایا شکرت❤️