2777
2789

ا عکس رو ندیدم حالا بالا اومد ببخشید نمی دونستم به امام زمان هست

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام زمان (ع) درنام وكنيه، هم نام و هم كنيه حضرت محمد(ص) مي باشد، زيرا نام رسول خدا (ص) "محمد" و كنيه ايشان "ابوالقاسم " است . نام امام زمان (عج) نيز "م ح م د " و كنيه او " ابوالقاسم" مي باشد. امام صادق از پدران بزرگوارشان از رسول خدا (ص) روايت كند كه فرمود: مهديّ از فرزندان من است اسم او اسم من و كنيه او كنيه من است.(1)

«صاحب الامر» يكي از القاب امام زمان (ع) (2)، و به معني « صاحب فرمان" مي باشد، از آن جهت حضرت به اين لقب ياد مي شود كه "او پيشواي برحقي است كه خداوند اطاعت او را بر همه بندگان واجب نموده است، از جمله در قرآن آمده است:« اطيعوا الله و اطيعوا الرسول و اولي الامر منكم…» (نساء/ آيه ي ۵۹)، از خدا و فرستاده اش و صاحبان امر از او اطاعت كنيد." (3)

امام جعفر صادق (ع) فرمود: هنگامي كه قائم (ع) قيام نمايد مجددا مردم را با سلام دعوت مي كند و باحكام از دست رفته آن آشنا مي گرداند. و چون از جانب خداوند به امور گم شده راهنمائي مي‏شود، او را (مهدي) مي گويند و به لحاظ اينكه به طرفداري حق قيام مي نمايد (قائم) مي نامند(4)." و برخي گفته اند كه به امام زمان بدان جهت " مهدي" گفته اند كه خداوند او را به امور نهاني كه هيج كس از آن ها آگاهي ندارد، هدايت مي كند." (5)

🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم

مهدے جان!
هر زمان که مے گوییم:
العجل یا مولای یا صاحب الزمان!
زمزمه هایت را میشنوم که میگویے:
صبر کن چشم دلت نیل شود مے آیم
شعر من حضرت هابیل شود مے آیم
قول دادم که بیایم به خدا حرفے نیست
دل به آیینه که تبدیل شود مے آیم
«اللهم عجل لولیک الفرج»

🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم