2777
2789

تازه از سرکار اومده میگه سلام و احوال پرسی و اینا میگم کجا بودی سرکار؟میگه لاک نداری بدی بهم منم گفتم استاد چ رنگی میخوای؟گفت آبی کاربنی🤦🏻‍♀️بعد دوباره گفت رژ نداری گفتم بس کن گفت بگو ببینم داری یا ن گفتم رژ نمیزنم تینت میزنم گفت ن به دردم نمیخوره میخوام برم مراسم باز گفتم کجا بودیییی اعصابم خورد شد دیگه گفت خب رفته بودم موهامو شینیون کنم چرا انقدر عصبی🤦🏻‍♀️ از ایناس که زیاد سر به سر آدم میذاره و شوخی میکنه بعدشم میبینه خیلی عصبی هستی و بدت میاد کلی معذرت خواهی میکنه 

واقعا یجوریم من آدم کم حوصله ایم اصلا صبور نیستم ولی نامزدم با اینکه ۱۴ ساعت کار کرده بازم حوصله داره سر به سر آدم بذاره بعضی وقتا میگم کاش آدم با حوصله ای بودم ن اینکه بی اعصاب و غرغرو باشم

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل منییییشخصیت من جدی شخصیت پارتنرم دلقککک

وای دقیقا😐مثلا الان داشت حرف می‌زد منم حالم اوکی نیست یهو ۱۰ دقیقه تمام میگفت پسره کیه بهت پیام داده با خودم گفتم خدایا کی بهم پیام داده آخه عصبی شدم میگه ینی تو نفهمیدی من دارم شوخی میکنم خدایااا

وای دقیقا😐مثلا الان داشت حرف می‌زد منم حالم اوکی نیست یهو ۱۰ دقیقه تمام میگفت پسره کیه بهت پیام داد ...

بخدا برای من آنقدر مسئله جدی شده یهو وسط بحث مسخره بازی در میاره و هی من میگم میشه یه دیقه جدی باشی

میشه یه دقیقه جدی باشی 

میشه لطفاً جدی باشی 

بخدا خیلی میگم🤣😁

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

بخدا برای من آنقدر مسئله جدی شده یهو وسط بحث مسخره بازی در میاره و هی من میگم میشه یه دیقه جدی باشیم ...

دقیقا مثل منی😂😂منم همینم،من موندم این همه انرژی رو از کجا میاره این بشر 

دقیقا مثل منی😂😂منم همینم،من موندم این همه انرژی رو از کجا میاره این بشر

بابا این پارتنر من اصلا نباید اینقدر انرژی داشته باشه ۴ تا شغل مختلف داره سردرد های شدید میگیره 

ورزش زیاد می‌کنه 

من موندم اصلا 

یکمی هم موندم این قراره اگه وضعیت جدی شد همینجوری با انرژی بمونه و سر همه مسئله ها دلقک بازی دربیاره؟

نمیشه که 

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨