2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که یاد گرفتم تنها چیز با ارزش تو این دنیا فقط خداست 

له هر چیزی دل بستم از زندگیم رفت.  و رسیدم به اینکه هیچ چیزی جز خدا ارزش دلبستگی نداره 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

ی عمر مثل مرده متحرک باشم

می گذره دوباره حس زندگی میاد تو وجودت 

من یه زمانی مرده متحرک بودم ولی کم کم خودم بلند کردم و دوباره راه افتادم.  تو این مدت خیلی رشد کردم و بزرگ شدم دیگه اون آدم خام قبلی نیستم 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

من این شرایطو گذروندم! 

ولی توی اون لحظه ها به امیدهای دیگه فکر کردم!  یا حداقل به دلایل دیگه زنده موندم

بعدها شرایط بهتر شد و من واقعا خدا رو سپاسگزارم که اون بحران ها رو با یاری خدا و به موفقیت پشت سر گذاشتم. 

صبر کن عزیزم،  ثمره ی صبر زیبا و ارزشمنده

این که یاد گرفتم تنها چیز با ارزش تو این دنیا فقط خداست له هر چیزی دل بستم از زندگیم رفت. و رسیدم ب ...

اره درسته 

ولی خب باوجود اینکه میدونیم فانیه همه چیز این دنیا ولی به ی چیزایی نرسیم داغون میشیم بعضیامون 

بالاخره احساسات داریم 

من این شرایطو گذروندم! ولی توی اون لحظه ها به امیدهای دیگه فکر کردم! یا حداقل به دلایل دیگه زنده مو ...

مرسی از حرفت 

ولی من امید دیگه ای ندارم

شاید پیدا هم نکنم 

یه عشق جدید باید پیدا کنییه هدف و انگیزه جدیدغیر این آدم از درون نابود میشه. میدونم که دارم میگم

درسته 

ولی چون متوجه شدم تلاشای چندین سالم همش برای هیچ بودن 

شاید تا مدت ها انگیزه ی دوباره تلاش کردنو نداشته باشم 

درسته ولی چون متوجه شدم تلاشای چندین سالم همش برای هیچ بودن شاید تا مدت ها انگیزه ی دوباره تلاش کردن ...

منم دقیقا شرایطم مثل شماست و همین الان هم تو همین وضعیتم. دارم دنبال چیزهای شبیه به هدفم میگردم. ان شاالله مشکل من و شما و همه افرادی که سردرگم شدن حل بشه و به اهدافمون برسیم

https://www.aparat.com/v/YhwaA🌟🌟 کانال آموزش انگلیسی در آپارات🌟🌟