2777
2789
عنوان

تابستون چه هنری رو یاد می گیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 61 پست
من کلا از خونه موندن متنفرم شما چطور

ن همیییشه خونه م ۹۰٪ مواقع 😒😒دیگه عادت کردم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
من امسال بچه داری ان شالله😂

ای جانم نینی خیلی گوگولیه و نانااازیه بسلامتی بغلش کنی ❤️🥰🤩

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب و چه هنرمند🥰 من همیشه دوست داشتم ویولون بزنم ولی فرصت نشد برم یاد بگیرم! خودمم استعداد نقاش ...

ممنون عزیزم شمام حتما دنبالش کنید موفق میشید

نه اصلا سخت نیست یه سری فوت و فن ریز داره ک بری تو کار یاد میگیری من با تکسچر و اکرلیک بیشتر کار کردم ک اینا خیلی کثیف کاری نداره  ورق طلا یکمی سخته چون موقع تکوندن ریز ریزاش میریزه تو خونه باید یواش و روی یه سفره انجام بدی و یسری فوت و فن ریز دیگه ک بری توکار و تحت اموزش کم کم دستت میاد دیگه از یه جایی به بعد خودت باید انقد کار کنی تا استاد بشی چون دکوراتیو جوری هست ک استاد فقط باید تکنیک رویاد بده خودت بری اونو با طرح های مختلف اجرا کنی تا یادبگیری

ایشالا ک خیره

من نه پولشو دارم ن وقتشو متاسفانه امیدوارم هروز موفق تراز دیروز باشی

منم پول ندارم اما چون همیشه خونه م دنبال یه چیزی م یاد بگیرم درآمدزایی کنم فعلا میخوام گلدوزی رو امتحان کنم ببینم چطور میشه 

راستی خودمم ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم و عاشق کتابای توسعه فردی و روانشناسی م

شمام میخوای تابستون کم کنی؟ 

چه کتابایی در این راستا میشناسی ک خسته کننده هم نباشه

ایشالا ک خیره

کلاس رانندگیبا تجدیدیای شهریور

موفق باشی 😍🤣

درست می فرمایید ولی تابستون که خودمون درس و یا بچه هامون مدرسه ندارن و کمی مشغولیت ذهنیمون کمتره فرص ...

آها بچه داری ، فکر کردم مجردی. پس برای تابستون برو اصولی شنا ، شیرینی یا آشپزی ، لاین کوتاهی مو یاد بگیر همیشه می تونی درآمد داشته باشی با ابزار ساده

منم پول ندارم اما چون همیشه خونه م دنبال یه چیزی م یاد بگیرم درآمدزایی کنم فعلا میخوام گلدوزی رو امت ...

حوصلشو داری. من نمیکشم واقعا البته شرایط زندگی متفاوته

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
فقط زبان🚶

من خودم دانشجو زبان بودم چندسالیه که دور افتادم ازش نمی دونم برم کلاسای مکالمه شرکت کنم یا نه 

این که خیلی بده ، آدم افسرده میشه یعنی هیچ برنامه ایی برای تابستون نداری

اره افسرده شدم واقعا ولی جایی نیست برم !! بیرون همش تکراریه آشناها هم زیاد باشون صمیمی نیستم 

برنامم اینه که پیشرفت کنم تو یه هنری پارسال عکاسی یاد گرفتم امسال قراره گلدوزی رو امتحان کنم 

ممنون عزیزم شمام حتما دنبالش کنید موفق میشیدنه اصلا سخت نیست یه سری فوت و فن ریز داره ک بری تو کار ی ...

جدی عزیزم یعنی میگی برم حتما کلاساشو حضوری شرکت کنم ؟با از یوتیوبم میشه!؟

شمام میخوای تابستون کم کنی؟ چه کتابایی در این راستا میشناسی ک خسته کننده هم نباشه

من خودم کتاب خرده عادت ها و نیمه ی تاریک وجود رو خیلی دوست داشتم 

آها بچه داری ، فکر کردم مجردی. پس برای تابستون برو اصولی شنا ، شیرینی یا آشپزی ، لاین کوتاهی مو یاد ...

از رشته های آرایشگری اصلا خوشم نمیاد ولی به فکر شنا هم بودم البته فعلا شرایطشو ندارم !! در آینده به امیدخدا! شیرینی پزی و آشپزی هم خودم استادم😆

حوصلشو داری. من نمیکشم واقعا البته شرایط زندگی متفاوته

اتفاقا داشتم ویدیوهاشو تو یوتیوب می دیدم میگفتم وای عجب حوصله ای دارنا نمی دونم شاید برا دل خودم فقط یه طرح کوچولو دوختم