2777
2789

فعلا دکتر نمیتونم برم کلافه شدم 😑 

انگار چاقو توی قلبم فرو میره و بشدت تپش قلبم بالاست همیشه ... یهو قلبم تیر میکشه و به شونه چپم میزنه اکثر مواقع سمت چپ بدنم یه مقدار بی حس و سنگین میشه انگار که یه چیزی یا جریانی رو حس میکنم توی رگام ...

فشارمم همیشه خیلی بالاست نسبت به سن و سالم 🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم همینه راجبش تاپیک زدم 

نوار قلب دادم نامنظم بود فشار خونمم ۱۸ بود دکتر گفت استرس و اضطراب برام اکو نوشت اکو دادم دریچه میترالم افتاده و شله ی همچین چیزی گفت از استرس و اضطراب دوری کن فشارت چک کن و ی سری دارو داد 

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

مشکل معده 

مشکل. ریه 

مشکل قلب

باید بری دکتر تا مشخص شه شاید چیزخاصی نباشه همش از اعصاب و مشکلات و جوش باشه یا ناراحتی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
برای منم همینه راجبش تاپیک زدم نوار قلب دادم نامنظم بود فشار خونمم ۱۸ بود دکتر گفت استرس و اضطراب بر ...

آره دریچه میترال منم همین مشکل رو داره تقریبا 4 سال پیش دکتر رفتم براش اینو گفت بعد اون دیگه نرفتم کلا دارو هم مصرف نکردم متاسفانه 

مشکل معده مشکل. ریه مشکل قلبباید بری دکتر تا مشخص شه شاید چیزخاصی نباشه همش از اعصاب و مشکلات و جوش ...

معده درد رو دارم ولی میشناسمش اون فرق داره با این درد 

آره متاسفانه با همه این مسائل درگیرم 🤦🏻‍♀️

آره دریچه میترال منم همین مشکل رو داره تقریبا 4 سال پیش دکتر رفتم براش اینو گفت بعد اون دیگه نرفتم ک ...

از همون میترال هست وقتی خیلی استرس داشته باشی با درد و تنگی نفس مواجه میشی پیگیری کن حتما عزیزم

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

از همون میترال هست وقتی خیلی استرس داشته باشی با درد و تنگی نفس مواجه میشی پیگیری کن حتما عزیزم

لعنت بهش واقعا از نفس افتادم 😑 میرم حتما مرسی ازتون امیدوارم شما هم برطرف بشه مشکلتون