2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

156 بازدید | 19 پست

من دوستم مجرده  دیشب تولدش بود  ولی  دوست پسرش براش گرفته بود بعد من  می خواستم برم گفت نه اجازه نداری حق همچین کاریو نداری که بری پیش دوستت تو متاهلی اون مجرد بعدشم اونجا تولد پسر دختر قاطی همن خیلی ناراحت شدم  واقعان خودش هر  شب پنج شنبه با رفیقشا میشین عرقو سیگارو قلیون اینا میشین میخورن میکشن بعد من حق تولد ندارم ظهر که از سر کار اومد باهاش کلی بحث کردم الانم هم من قهرم هم اون ولی تقصیر اونه 

اون اجازه های اشتباه هم شما بهش دادین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقصیر خودته گلم 

از اول سواری دادی بهش حالا میگی پیاده شو معلومه هار میشه !

خودش چطوری میتونه تفریح های مجردی و رفیق بازی داشته باشه !!!! عرق بخوره!!!!

متاسفم برات که رابطه اتو اینجوری جلو بردی 

تو جز برده چیزی نیستی براش عین عروسکی براش 

هر چی ام اون بگه باید انجام بدی  اون هر گار بخواد خودش میکنه

باید بگم حرف همسرت درسته شما متاهلی یه حدی بین متاهلی و مجردی هست نمیگم دوستت بنداز دور ولی این مهمونیم مناسب شما نبوده و بهتره روی تفریحات شوهرتم بیشتز دقت کنیداونم متاهلی باید بدونه کارای زمان مجردین و باید کنار بذاره

حق داری ناراحت باشی، ولی اینکه قهر کنی و همه تقصیر رو بندازی گردن اون راه حل نیست. اونم داره رفیقاشو میبینه، تو هم حق داری دوستتو ببینی. باید بشینید حرف بزنید و بفهمید چرا اینقد کنترل میکنه. تا وقتی حرف نزنین، همین دعواها ادامه داره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

هی من هرچی بهش میگم میگه که من مردم من شوهرتم من باید مواظبت باشم نه تو

با گفتن خالی تا حالا یک رفتار اشتباه اصلاح نشده پس نگین دیگ جدی اقدامی داشته باشین برخورد هاتون 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ببین کاری به تفریح همسرتون ندارم ،اون مشکلییه که حتما با مشاوره حل میشه 

خدایی خودت فکر کن که آیا در شأن خودت می بینی به چنین تولدی بری؟؟ ببین به نظر من شما زمانی می تونی بری که این دوست تون رسما ازدواج کرده باشند ، عزیز برحسب تجربه میگم نرو به چنین مراسمی دیدم که میگم

مگه تو حیوون خونگیشی که بدون اجازش نتونی جایی بری؟ تو اختیار خودت رو داری اون ته تهش میتونه ازت خواهش کنه که نری وگرنه صاحبت که نیست انقدر بهت دستور میده. بعدشم این شوهر عرق خور به چه دردت میخوره آخه؟ از لحاظ مذهبی هم نگاه کنی قطعا خدا همچین شوهری رو تایید نمیکنه. بیشتر از این خودت رو تحقیر نکن و این احمق بی عرضه رو از زندگیت بنداز بیرون