2777
2789
عنوان

برای جهیزیه بانه چطوره

81 بازدید | 14 پست

هرچیو میخوام چک کنم تو ترب بانه اس اکثر

به نظرتون الان اوضاع بانه چطوره 

داداشم سرفیس چند وقت پیش خرید از بانه فرستادن

women againt women:اینجا یاد میگیری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیک داره تا دلت بخواد

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
مگه شهرای دیگه از کجا تامین میکنن؟

نمیدونم حقیقتا

اگه لوازم برقی میخوای بخری حتما از جای معتبر بخر با دوبار کار خراب نشه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

قیمتاش خیلی بهتره ولی جنس فیک هم تا دلت بخواد داره باید مراقب باشی بهت نندازن،پارسال بانه بودیم از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توش داشتن

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

به نظر من یه سر برو یا دبی یا ترکیه

ترکیه بهتره چون ارزون تره

ما خودمون فامیل مادریم اینکارو کرد با خیال راحت و ارامش همه چیو خرید 

کلا ۵ تومن نشد فکر کنم

البته هرینه حمل و نقلم بعدش داد که خیلی زیاد نیست

مگه شهرای دیگه از کجا تامین میکنن؟

بانه چون  اکثریت قاچاقی این جنس ها رو رد میکنند توسط کولبر و اینا پول گمرک نمی‌دن بخاطر همین ارزونتر

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.