بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من انقد تلاش کردم تروماهای بچگیم رو درمان کنم واقعنم موفق شده بودم با کار کردن روی خودم اما یه اتفاقی برام افتاد از همه ی اون تروماها بدتر و همه ی اون تروماهای قبلی رو هم دوباره برگردوند طوری که من که همیشه با بابام مسالمت آمیز حرف میزدم چند وقت پیش باهاش دعوای خیلی بدی کردم و تمام بدی هایی که بهم کرده بود رو بهش گفتم و گفتم فکر نکن من یادم رفته ولی دلم خنک نشد چون نمیفهمه هنوزم تروماهای بچگی من رو فقط بابام یه تنه ساخته
بعضی از چالشها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیهگاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر میتونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون میده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨
من انقد تلاش کردم تروماهای بچگیم رو درمان کنم واقعنم موفق شده بودم با کار کردن روی خودم اما یه اتفاق ...
ماله منم یه بخش اعظمشو بابام ساخته تو ام مثل من فقط دوست داری یه بار فقط یه بار از دهنش بشنوی قبول کنه که بله ممکنه اشتباه کرده باشه ولی هیچوقت قبول نمیکنه و این منو بیشتر آزار میده