2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من انقد تلاش کردم تروماهای بچگیم رو درمان کنم واقعنم موفق شده بودم با کار کردن روی خودم اما یه اتفاقی برام افتاد از همه ی اون تروماها بدتر و همه ی اون تروماهای قبلی رو هم دوباره برگردوند طوری که من که همیشه با بابام مسالمت آمیز حرف میزدم چند وقت پیش باهاش دعوای خیلی بدی کردم و تمام بدی هایی که بهم کرده بود رو بهش گفتم و گفتم فکر نکن من یادم رفته ولی دلم خنک نشد چون نمیفهمه هنوزم تروماهای بچگی من رو فقط بابام یه تنه ساخته

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

آنقدر زیاده ک بدم میاد توضیح بدم آزارم میده 

بعضی از چالش‌ها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیه‌گاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر می‌تونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون می‌ده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨

با هم همدردیم عزیزم ولی من میخوام درستش کنم نمیخوام بقیه زندگیم هم همینجوری باشه

منم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم و اینکه دوست ندارم درآینده ناخودآگاه به بچم منتقل کنم

پرت شدم از شیب خونمون😑نمیدونم چرا ولی بچه بودم شبا همش خواب می‌دیدم دارم ازش پرت میشم یا دنیا به آخ ...

میتونی باهاش روبه‌رو شی 

برو بانجی جامپیینگ بعد از اون دیگه از هیچی نمیترسی و کامل درمان میشی

کدوم شهری؟ اگر امکانات تفریحی و بانجی جامپینگ دره برو به نظرم

من انقد تلاش کردم تروماهای بچگیم رو درمان کنم واقعنم موفق شده بودم با کار کردن روی خودم اما یه اتفاق ...

ماله منم یه بخش اعظمشو بابام ساخته تو ام مثل من فقط دوست داری یه بار فقط یه بار از دهنش بشنوی قبول کنه که بله ممکنه اشتباه کرده باشه ولی هیچوقت قبول نمیکنه و این منو بیشتر آزار میده