2777
2789
💔 بمیرم برات دفه اولیه اینکارو می‌کنه ؟

خدا نکنه .من نمی‌دونم دفعه اول متوجه شدم و بهش نگفتم ی مقدار خودم کنترل کردم …نتونستم دستی زدم سریع شبش شماره و همایش پاک کرده بود فرداش میگفت بیا شماره پیدا کن ..اینا میخوان زندگی تو رو از هم بپاشونن ی عده ادم سودجو…همه رو چرت و پرت من ک فهمیدم چی به چیه دوباره خودم کنترل کردم مدارک جدید بدست آوردم دیدم اسمایی ب مرد ذخیره شده وقتی ایمو زدم چند تاشون زن بود😞

به نظرم کسی که نمیتونه شوهرش جمع کنه نباید شوهر کنه اگه به جای تو باشم خونه زنه آتیش میزنم شوهرم هم ...

این کارا منطقی نیست من ی دختر دارم …زن رو خونش بلد نیستم ،شوهرم چطور حالش بگیرم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=385059505]خدا نکنه .من نمی‌دونم دفعه اول متوجه شدم و بهش نگفتم ی مقدار خودم کنترل کردم …نتونستم دستی زدم سریع ...[/QUOTE

عزیزم دلم واقعن سخته میفهممت . منم خیانت دیدم ون بار ولی بخاطر بچه هامو شرایطم بخشیدم و موندم . کاهش شک میکنم ولی دنبالش نمی‌گیرم سعی میکنم بیخیال باشم تا اذیت نشم . اکه قبلن شرایط جدایی داشتم صددرصد جدا میشدم ولی الان ک تااینجا زندگیمو رسوندم دلم نمیاد ولی کنم برم . تو هم ببین چی برات بهتره اونکارو بکن اگه هیچ آپشن خوبی نداره بچه هات بردار مهرین بگیر برو ولی اگه آدم خوبیه می‌دونی با ی روشی اینکارو می‌زاره کنار و جبران می‌کنه ببخش و بمون فرصت بده 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

حرفات اینقدر درد داره که واقعا جمله ایی پیدا نمیکنم که بهت بگم ، عزیزم ، خیلی سنگینن واقعا خیلی قربو ...

نه اتفاقا شوهرم خیلی نرسیده و همه شماره هارو پاک کرده و منم فقط دستی زدم بهش که مدارک بیشتری پیدا کنم …مهریه ام باید بده بچم دارم فکر طلاق نیست .فکر این با ابرو زندگی کنه ی زنی باشه بچش نگه داره و ب زندگیش برسه و از اون ورم خودش بره به هرزگیش برسه منم زنی نیستم که نداشته باشم برا خودم خونه و پول دارم بابام خدا بیامرز برام چیزی گذاشته ظ…من فقط فکر بچم ک آسیب نبینه همین

نه اتفاقا شوهرم خیلی نرسیده و همه شماره هارو پاک کرده و منم فقط دستی زدم بهش که مدارک بیشتری پیدا کن ...

خوب اگه مردی رو داری که ازت حمایت میکنه برو به شوهرت بگو طلاق میخوابم از اونجا برو بیرون ، اصلا باهاش زندگی نکن زندگی و اعصابت و همچنین بچت رو میخواد نابود کنه 

سریعا به فکر طلاق باش 

[QUOTE=385059505]خدا نکنه .من نمی‌دونم دفعه اول متوجه شدم و بهش نگفتم ی مقدار خودم کنترل کردم …نتونس ...

آدم خسیسی هست ،بدهم،مدام ایراد و غر غر الکی که اون تایم که با هرزه بود خیلی بیشتر …از وقتی دستی زدم کمتر ولی هست تموم نشده ..آدمی که میره سرکار میاد خونه باید سکوت باشه با دختر سه سال و نیم هیچکی حرف نزنه آقا بخواب بعدم تایم بعداز ظهر بره پیش داداشاش و رفیقاش باغ بازی …هر بارم بخوام پول برا کاری کلی ادا قبل و بعد …. این زندگی من خستممممممم قبل این قضیه زمستون امسال با من کاری کرده بود ک هر شب میگفتم خدایا من صبح بیدار نشم واسه چی بیدار شم که هر روز داد و بیداد و فحش و تحقیر بشنوم راه بره بگه به چه دردی میخوری تو خونه نشستی به بچه داری میگه عروسک بازی میکنی بخور بخواب …دو دفعم بهم گفت نجس ..یادش میفتم آتیش میگیرم آقا بعد کار ک خسته اس میررفته پیش هرزه و ..بعد دو سه ساعت ک گوشیش حالت پرواز درمیاورد میگفتم دو ساعت دردسترس نیستی داد میزد گوشیم رفته بازی اومدم خونه تا یک ساعت نمیاییید دورم ….

آدم خسیسی هست ،بدهم،مدام ایراد و غر غر الکی که اون تایم که با هرزه بود خیلی بیشتر …از وقتی دستی زدم ...

عزیزم چرا موندی تو این زندگی ؟ من دوسندارم ب کسی بگم جدا بشه ولی واقعن حتا یک پوئن مثبت هم ندارن این مرد 

عزیزم چرا موندی تو این زندگی ؟ من دوسندارم ب کسی بگم جدا بشه ولی واقعن حتا یک پوئن مثبت هم ندارن این ...

دقیقا روزی هزار دفعه میگم ولی خب علت اصلی دخترم ،نمیخوام آسیب ببینه ،البته ۹۰درسد مسیولیت دخترم با من باباش با کلی ادا و منت هزینه های میده ..خانه بازی و پارک و ..همیشه تنها میبرمش باباشم تایمز که خونی فقط میگه ساکت باشید بخوابم ..۰پدر و ومادرم فوت شدن البته خونه و ….از خودم دارم .مهریه ام دارم میتونم بگیرم خودم نقشم این بود مهریم بذارم اجرا و همه چیش بگیرم ولی بازم ب خاطر بچم …

دقیقا روزی هزار دفعه میگم ولی خب علت اصلی دخترم ،نمیخوام آسیب ببینه ،البته ۹۰درسد مسیولیت دخترم با م ...

فدات شم بچه نیاز ب عشق و محبت داره ینی باید عشق محبت بین پدر مادرش ببینه وقتی اینجوری زندگی میکنین بیشتر آسیب می‌بینه . جدا بشی بچت خودت بزرگ کنی آسیب کمتری میبینن مطمئن باش بچه ی طلاق از بچه هایی ک تو دعوا و بی محبتی پدرمادر زندگی میکنن خوشبخت ترن

فدات شم بچه نیاز ب عشق و محبت داره ینی باید عشق محبت بین پدر مادرش ببینه وقتی اینجوری زندگی میکنین ب ...

بچه تا ۷سالگی با من ،بعد تا ۹سالگی با بابا،من واقعا نمیتونم بچم دست همچین بابایی  بسپرم

بچه تا ۷سالگی با من ،بعد تا ۹سالگی با بابا،من واقعا نمیتونم بچم دست همچین بابایی بسپرم

عزیزم حضانت بچت بگیر . بعدشم فک می‌کنی همچین پدری اصلن صلاحیت نگه داری بچه رو داره یا اصلن فکردی نگهش میداره

خدا نکنه .من نمی‌دونم دفعه اول متوجه شدم و بهش نگفتم ی مقدار خودم کنترل کردم …نتونستم دستی زدم سریع ...

همون اول نباید میزاشتی. باید میگفتی هیچی نگی بدتر میشه 

کاربر آمریکام خط قرمز من بی احترامیه پس مواظب حرف زدنتون باشید........ 

عزیزم حضانت بچت بگیر . بعدشم فک می‌کنی همچین پدری اصلن صلاحیت نگه داری بچه رو داره یا اصلن فکردی نگه ...

نه اینکه بدتر میشه تازه از خداش میشه  راحت به کاراش ادامه میده ضررش این میکنه 

این کارا منطقی نیست من ی دختر دارم …زن رو خونش بلد نیستم ،شوهرم چطور حالش بگیرم ؟

چرا منطقی نیست خط قرمز زندگیته  اگه شده ی تهدید از طرف دادگاه انجام بده یه شکایت سوری. تهدیش کن به شکایت یا چیزی که به ذهن خودت میرسه نسبت به موقعیت زندگیت، ولی قبل از همه چی اول باهاش حرف بزن جدی باش در این مورد 

نه اینکه بدتر میشه تازه از خداش میشه راحت به کاراش ادامه میده ضررش این میکنه

ب درک هرکاری میخاد بکنه . سلامت روح و روان خودش و بچش مهم تره یا انتقام از شوهره؟