2777
2789
عنوان

تا به حال حتی قلیونو لمس نکردم

120 بازدید | 16 پست

خانواده ای هستیم که قلیونم بد میدونیم 

ولی امشب دلم خواست من باشمو اتاقمو پیکنیکو منقلو شیشه هی بکشم بکشم تا سر همین بساط اور دوز کنم بمیرم

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای 

چرا خب؟

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

تاپیک قبلم گفتم از زندگانیم خیلی ناراضیم

خب سبک زندگیت رو عوض کن

برو کلاس زبان و باشگاه

به خودت برس و توی دانشگاه نمرات خوبی بیار

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

خب سبک زندگیت رو عوض کنبرو کلاس زبان و باشگاهبه خودت برس و توی دانشگاه نمرات خوبی بیار

کلاس زبان میرم معدلمم الفه ولی خب مهندسی برق کمی سخته ولی زبانم خوب نیست انگار استعدادشو ندارم خیلی تلاش کردم نشد 💔 

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
کلاس زبان میرم معدلمم الفه ولی خب مهندسی برق کمی سخته ولی زبانم خوب نیست انگار استعدادشو ندارم خیلی ...

شاید توی زبان انگلیسی مهارت نداری

کدوم زبانو خودت بیشتر دوست داری؟

دیگه بیشتر مردم دارن اسپانیایی و چینی یا روسی یاد میگیرن چون خیلی پرکاربرد تره توی این زمونه