2777
2789
عنوان

خانوما بیاین لطفا

23 بازدید | 3 پست

خانوما من شاید منظورمو بد رسوندم از رو عکس سونو و ویارام خیلیا گفتن بچت پسره من فقط دلبسته شده بودم همین مگه مادری هس بچشو نخاد من فقط شوک شدم وگرنه من برا دخترام جونمو میزارم از همه چیم گذشتم برا دخترام قضاوتم نکنین 😔😔

عزیزم شما حق داری هر دو جنس رو بخوای این کسانی که قضاوت می کنند در شرایط شما باشند بدتر رفتار می کنند ولی با تولد بچه عاشقش میشی اینو بهت قول می دم واینکه بعدا برنامه ریزی کن برو ای وی آف دوقلو پسر بیار

عزیزم شما حق داری هر دو جنس رو بخوای این کسانی که قضاوت می کنند در شرایط شما باشند بدتر رفتار می کنن ...

من قصدم ای وی اف بود ناخاسته باردار شدم تایپیکمو گزارش کردن انگار گفتم بچمو نمیخام😔 فیلمشو گرفتم ک انگشتشو میخوره قربون صدقش میرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قصدم ای وی اف بود ناخاسته باردار شدم تایپیکمو گزارش کردن انگار گفتم بچمو نمیخام😔 فیلمشو گرفتم ک ...

مگه میشه مادری بچه اش رو نخواد قدمش خیر باشه عزیزم سخت نگیر به دنیا اومد بعد شش ماه برو دنبال ای وی آف،  شاد و شنگول برو البته قبلش خوب خودت و همسرت رو تقویت کن مولتی ویتامین مخصوص آقایون و خانم ها بخورید بعد توکل به خدا برید دنبالش الان علم پیشرفت کرده اینم یه هدیه زیبا از طرف خدا ببین