2777
2789
عنوان

بچه داری

122 بازدید | 20 پست

دلم بچه میخواد ولی میترسم از مسئولیتش بزرگ کردنش 5سالع ازدواج کردم شوهرم هم دوست داره میگه دیگ وقتشه و منی که خیلی میترسم بلکه نتونستم وای از استرس میمیرم لطفاً راهنمایی کنین چکار کنم اونایی که نوزاد دارن با گریه هاشون چطورین 😂😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نوزاد دارم بچه دومه. کلا بچه خوب و ارومیه اما الان چند روزه که یکم بد قلق شده حس میکنم با اینکه هنوز پنج ماهش نشده اما داره دندون در میاره. بچه سختیاش با شیرینی همراهه. اونقدر اذیت نمیشی که بیای بگی بریدم. مثلاً صبح خستت کنه عصر خوبه عصر اذیت کنه شب خوبه کیف می‌کنی کلا باهاش

از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه

بچه داری واقعا سختهولی فکر نکن اگه پنج سال بعد بچه دارشی برات راحتههر وقت بچه دار شی اون سختیا،شب بی ...

ما زنا چقدر سختی میکشیم اخه اول آخرش میشه ولی این ترس منو داغون کرد 

برگردی عقب بازم میاوردی؟😂🥲

الان اصلا دلم نمیاد بگم نه، با اینکه تو‌ خسته ترین حالتم

ولی شاید اگه برمیگشتم عقب دوتا نمیوردم ، یدونه کافی بود😅

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

من نوزاد دارم بچه دومه. کلا بچه خوب و ارومیه اما الان چند روزه که یکم بد قلق شده حس میکنم با اینکه ه ...

خودمم خیلی دوست دارم میدونم دیگ سختی هاشو داره فقط ترس منم اینکه مثلا نتونستم درست نگه دارم یا چیزی بشه همینه وگرنه دلم میره برا بچه 

ما زنا چقدر سختی میکشیم اخه اول آخرش میشه ولی این ترس منو داغون کرد

بنظرم برای اقایون سخت تره

چون خانوما کلا حس مادرانه دارن،مهربونن و خیلی از خودگذشتن

برعکس اقایون فشار مالی میاد رو دوششون،از یطرف نگران افسردگی خانومشونن از یه طرف چیزای ج،نسی

چون حس فداکاری و از خودگذشتی خانوما هارپ بصورت مادرزادی ندارن بنظرم برای اقایون سخته

درسته خانوم از کارش،هنرش،اندامش،پوست و مو دندان و همه چیش میگذره ولی سختیو اقایون میکشن🤣

خودمم خیلی دوست دارم میدونم دیگ سختی هاشو داره فقط ترس منم اینکه مثلا نتونستم درست نگه دارم یا چیزی ...

وقتی مادر شدی این ترسا کلا می‌ره کنار و با تمام جونت از بچت نگهداری میکنی

بنظرم برای اقایون سخت ترهچون خانوما کلا حس مادرانه دارن،مهربونن و خیلی از خودگذشتنبرعکس اقایون فشار ...

واقعا که تو دیگه خانمهارو هیچ کردی رفت 😂 😂 😂 افسرده شدم 😂😂🤦

تو چندتا بچه داری 

بله توکل بخدا اقدام میکنم 😂😂😂😂میگم اسی شما قبل بارداری شکم داشتی ؟

انشالله بسلامتی. سر بارداری اولم شکم نداشتم اما سر بارداری دومم یکم داشتم الآنم بعد از نزدیک پنج ماه هنوز دارم. فعلا که رژیم و ورزش نمی‌رم چون بچم کوچیکه با رژیم لاغری میشه اما وقتی از شیر گرفتمش میرم شکممو آب میکنم

واقعا که تو دیگه خانمهارو هیچ کردی رفت 😂 😂 😂 افسرده شدم 😂😂🤦تو چندتا بچه داری

واقعیته خب  عزیزم مادرم سر بارداری اخرش کل دندون هاش خراب شد چون هر روز استفراغ میکرد

گلوش کلا زخم بود،ریزش شدید مو گرفت پوستش کدر شد

ولی بقیه بارداری هاش اینطوری نبود

من هیچییی نامزدم😂