2777
2789
عنوان

خانم چرا ميبيند ولی جواب نمیدین واقعا کارم لنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 45 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا طلا نده ،خونه خریدین احتمالا به نام شوهرت هست ،یادت باشه وسایل از بین میرن ولی خونه میمونه برار ...

از نظر شما زندگی مشترک هیچ معنایی نداره یه جفت گوشواره این حرفارو نداره 

عجب راهنمایی هایی خدایی چیزی نگین سنگینترین

لایک نکن پدر بیامرز
از نظر شما زندگی مشترک هیچ معنایی نداره یه جفت گوشواره این حرفارو نداره عجب راهنمایی هایی خدایی چیزی ...

تجربه دارم و الان پشیمون ،منم از این کارها احساسی شدم و انجام دادم ،هیچ کس نمیفهمه فقط طلات از بین میره ،همسر ایشون قرار بوده بخرن چهار قلم که خوب رفته خونه خریده به نام خودش ،این خانوم هم جهیزیه داره ،چرا باید طلاهاش رو بده برا وسایل خونه 

اتفاقا عاقلانه بود حرفش احساسی نبود

عزیزم اول زندگی شوهره جون کنده یه خونه خریده فعلا نه به باره نه به دار چرا باید به اسمش کنه طرف ۳۰ساله زن و شوهرن این حرفارو نداره شماها هنوز زیر یه سقف نرفته توقع بالایی دارین این درحالیه که اون تیکه طلا روهم شوهر اسی خریده براش😅

لایک نکن پدر بیامرز
عزیزم اول زندگی شوهره جون کنده یه خونه خریده فعلا نه به باره نه به دار چرا باید به اسمش کنه طرف ۳۰سا ...

چند ساله ازدواج کردی ،بیا بهت بفهمونم زندگی مشترک از خود گذشتگی زن اشتباهه و به ضررش تموم میشه 

عزیزم اول زندگی شوهره جون کنده یه خونه خریده فعلا نه به باره نه به دار چرا باید به اسمش کنه طرف ۳۰سا ...

خریده باشه مگه قراره تا کمبود پیدا میکنن ،طلاهای زنشون رو بفروشن ،اینها اتفاقا ارزش زن رو پایین میاره ،مگه هدیه رو پس میگیرن

چند ساله ازدواج کردی ،بیا بهت بفهمونم زندگی مشترک از خود گذشتگی زن اشتباهه و به ضررش تموم میشه

مرداد میشه ۱۶سال همه چیزم تجربه کردم میدونم ولی مگه چند صباح زنده ایم میخوایم فقط باهم زندگی کنیم تا ابد که نیستیم فرقی نمیکنه همسرم داشته باشه انگار من دارم چطور صبح ازساعت ۷میره سرکار تا ساعت ۱۰شب اون حساب نیست یا تمام مناسبتا همه جور به خودمون میرسیم بیچاره همسر هیچی اونا حساب نیست مدام در حال رفع احتاجات خانواده

لایک نکن پدر بیامرز