2777
2789
عنوان

بچم پونزده ماهشه بنظرم بیش فعاله

141 بازدید | 15 پست

ازصبح که بیدار میشه فقققط راه میره وخرابکاری میکنه اصن آروم وقرار نداره ظرف غذا رو میاری میخوای بهش بدی طاقت نمیاره قاشق رو باگریه می گیره و همه غذاهارو می ریزه بیرون 

بعدم ظرف رو برعکس میکنه تا غذاها بریزن ...

از مبلا میره بالا تو مهمونی ها هم یه ثانیه نمی شینه همه میگن خدا صبرت بده همچین بچه ای تو عمرمون ندیدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیش فعالی زیر 3 الی 4 سال اصلا مشخص نیست اینو من از چندین دکتر شنیدم الان سنشه که از همه چیز بالا بره و برت کنه کاملاااا طبیعیه اگر بعد از 4 سال بازم ادامه داشت اون زمان باید ببری برسی

بیش فعالی زیر 3 الی 4 سال اصلا مشخص نیست اینو من از چندین دکتر شنیدم الان سنشه که از همه چیز بالا بر ...

خدا از دهنت بشنوه آخه خیلی بی طاقته واسه همین میترسم 

۵دقه یه جا بند نمیشه 

بخدا کم آوردم دارم قرص اعصاب میخورم 

بخدا یه چی میگم یه چی میشنوی تو هیچ جا طاقت نمیاره حتی تو ماشین جیغ میزنه پیاده بشه راه بره

بچه منم تو ماشین بند نمیشه مدام هی بهش بیرونو نشون میدم میگم هاپو رو ببین پیشی رو ببین تا یه کم سرگرم بشه بقیه بجه‌ها میرسن تو ماشین خوابن بچه من کل مسیر چشاشو گرد میکنه میشینه زود هم خسته میشه بهونه میگیره

من وقتی خیلی اذیتم میکنه بهش بی‌توجهی میکنم هرچقدر جیغ میزنه و گریه میکنه به روی خودم نمیارم دیگه چیکار کنم محبوریم تحمل کنیم دیگه

در کل میخوام بگم بچه‌ها هرکدومشون یه جوری اذیت میکنن