بهم گفتن که مدرک معتبر از بخش پرستاری میدن که حتی بتونم کار کنم به نظرتون خوبه؟ البته که رشته ام تجربیه و میخوام بشینم پشت ولی فقط ۲ ماه طول میکشه و بعدش مدرک میدن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میخوام داشته باشم و درضمن بلد باشم که خدایی نکرده توی خونه یا خیابان هرجا اتفاقی افتاد بتونم کمک کنم ...
خوبه این کار ولی من اگر جات بودم این یه سال رو بکوب میخوندم بدون حتی یه روز وقت تلف کردن چه برسه به دوماه.. نظر شخصیم اینه فعلا درستو بخون بعد کنکور وقت داری برای گرفتن مدرک مهارت های مختلف..
خوبه این کار ولی من اگر جات بودم این یه سال رو بکوب میخوندم بدون حتی یه روز وقت تلف کردن چه برسه به ...
مممنونم، والا من ثبتنام نکردم مامانم رفته تو فرهنگسرا هم منو هم خواهرمو ثبت نام کرده 🥲 از بعدازظهر تا حالا بهش میگم چرا این کارو کردی میگه حداقل برو که آبروم نره بگم امسال قبول شدی😭
مممنونم، والا من ثبتنام نکردم مامانم رفته تو فرهنگسرا هم منو هم خواهرمو ثبت نام کرده 🥲 از بعدازظهر ...
نمیدونم بستگی به خودت داره. اگه مجبوری بری یه جوری مدیریت کن که برنامه درسی تم برسونی. چون پشت موندن یه سالت بشه دو سال دیگه موندی... تمومش کن با یه رشته خوب.پرستاری جالب نیست واقعا
نمیدونم بستگی به خودت داره. اگه مجبوری بری یه جوری مدیریت کن که برنامه درسی تم برسونی. چون پشت موندن ...
دقیقا من خودم امسال پرستاری میارم ،مشاورم گفت ولی گفتم نمیرم اونم گفت اصلا به شخصیت و لول تو نمیاد که پرستار بشی ،گفت کسی میره که بخواد به اندازه پزشکی بخونه ولی حقوق بسیار کمی بگیره نه تو