به نظرتون با اینهمه تبعیض بین خودمو جاریم چیکار کنم اون نامزده دارن براش سنگ تموم میذارن از هر چیزی بهتریناشو براش میخرن در حالی که برای من هیچ کاری نکردن گه گاهی مثلا یکی دو تیکه لباس خودشون میخریدن میاوردن بهونشونم این بود که فامیلیم منم چون خودم با اصرار خودم ازدواج کرده بودم چون خانوادم راضی نبودن نمیتونستم چیزی بگم باورتون میشه تو سه سال نامزدی حتی یه کیلو میوه نیاوردن ولی واسه اون طبق ها میچینن اون سرش ناپیدا به نظرتون اعتراض کنم یا نه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فدای سرت ارز شخودتو حفظ کن و براش ارزوی خوشبختی کن میدونم سخته و اعصابت به هم میریزه اما تو زندگیتو داری عشقی ک انتخاب کردی و داری سعی کن خودتو مشغول کنی چون مشغله فکر و خیال و کمتر میکنه اون قضیه به هرحال پیش اومده حتی اگ اعتراضی هم بکنی شده که شده پس سعی کن رهاش کنی
اعتراض هم بکنید زمان که به عقب برنمیگرده که بخوان مثلا واسه شما هم انجام بدن من بودم سکوت میکردم شاید کار درستی نباشه ولی من اصلا زبون ندارم واسه این چیزا اعتراض کنم مخصوصا که دیگه فایدهای هم نداره