2777
2789

بسته ۵۰۰ گرمی ۵ عددی سی درصد گوشت ۴۵ تومن ، منم یه بسته گرفتم سرخ کردم خوردم الان معده درد گرفتم 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هروقت تخفیف افق کوروش دیدی دوتا پا داری سعی کن پاهای دیگرانم قرض کنی و فرااار😂

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

30 درصد 500 گرم میشه 150 گرم 

یعنی حداقل باید 150 گرم گوشت داشته باشه 

150 گرم گوشت 45 تومن میشه؟ 

آخه مگه سلامتی بازیچه هست که هرچی دستتون میاد میخورید؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

نگران نباش گوشت خر نیست توش سویاعه گیاهیه در واقع اصلنم خوشمزه نیست همیشه هم همین قیمته 

ولی امروز افق کوروش عجیب بود من یه ماست ۹۶ تومنی رو گرفتم ۵۵ یه خیارشور ۱۴۰ تومنی گرفتم ۹۵

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️