2777
2789

به نظر شما اگر کسی تحصیلات بالایی داشته باشه و دکتر داروساز باشه اما دائم الخمر باشه و حیوان خانگی هم داره، ارزش برقراری رابطه رو داره؟ اینجور آدما قابل اعتمادن؟ 

الکهولیک بودنش بحث جدا, چه ربطی به حیوون خونگی داشت؟

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

محتوای خواب های من:

چو خدا بود پناهت چه خطر بود ز راهت . به فلک رسد کلاهت که همه سرانی 🌱♥️اگر روزی مرا دیدی یک لبخند مهمانم کن خیلی وقت است مهمان کسی نشده ام ...  عاشق کتاب📚📚دوست داشتم یه افسرده باکلاس باشم ولی متاسفانه یه اسکل شادم 🤣🥴 دارای کمی هنر 🌟🌛 هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش 💚عشق ورزش و باشگاه( وزن الان ۶۴ هدف ۵۵)🏋️🤸 ‏اگر می‌خواهید خواب هایتان تعبیر شوند اول باید بیدار شوید❣️شعر میگم آشپزی هم دوست دارم😗.         27 مرداد 1404 نشد که‌معلم بشم 🥀

نه اعتبار. به الکل از هرویین مهم درمانش سخت تره چون الکل مستقیم وارد خون میشه و رو‌مغز اثر میزاره ، اگه خوب هم بشن عمر کمی دارن از مشکلات کبد و روده و معده البته سرطان های دیگه ، عمرت و طلف نکن

به نظر شما کسی که حاضره با سگ همخانه بشه عقل درستی داره؟

به نظرت مردی که تو سایتی اومده که برای خانم ها طراحی شده و کاملا واضح هست که برای زنان هست وارد شده عقل درستی داره؟

به نظر شما کسی که حاضره با سگ همخانه بشه عقل درستی داره؟

سگ واقعا برتری داره به بعضی از به ظاهر انسان ها...نه مال کسی را می خوره، نه خیانت می کنه، نه به هم نوعش آسیب می رسونه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم