2777
2789

خانم های متاهل شبیه اسی

به خدا درسته شما هم بچه اون خانواده اید هنوز

ولی واقعا اگه بچه شیطون دارید هر روز نرید خونه پدر مادر

خواهر من متاهله یه دختر و پسر 6 و 2 ساله داره

میاد خونه ما لیوان اب هم واسه خودش نمیریزه

ما هم بااااید بشیم پرستار بچه هاش

یعنی دو دقیقه گوشی دستم بگیرم با بچه هاش بازی نکنم بهش برمیخوره

حتی یه بار ناراحت شد و چند رور باهام قهر بود که چرا به بچه من میگی بازی نمیکنم باهات

تروخدا اگه خونه مادر رو به چشم استراحت میبینید که کاراتون رو بکنن و بچه هاتون رو نگه دارن هر روز نرید

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

خدا صبرت بده

به خدا من هم خودش رو خیلی دوست دارم هم بچه هاش رو

ولی یه وقتایی احتیاج دارم خونه سکوت و روال عادی داشته باشه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا خدا صبرت بده.خواهر منم اینطوره. منم متاهل و بچه دارم،ولی اصلا مزاحم کسی نمیشم.‌اخلاقمه‌

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

جالب بود خیلی:حق به جانب بود میگفت کار نمیخوام کنم بچه ش از تاب حق میداد نیاد پایین .بالخره اون بچه از  الان باید یادبگیره دیگران هم حق دارن شاید پارک محل برد نمیشه که سوار شه پیاده نشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

باور اون تاپیک برای من مشکله ولی انگار بعضیا واقعا خیلی راحتن

من تک دخترم و پدر و مادرم فقط خودشونن و اصرار میکنن ولی باز زیاد نمیرم چون اونجا دیگه خونه من نیست. شوهرم که ماهی یه بار میاد تازه میگه دست خالی زشته و اونجام نمیشینه کمک میکنه. خواهرت چجوری روش میشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

خیلی رفتارش رو مح بود هم خودش هم بچش که دهنش باز میکرد نمیبست دیگه!!از اینا زبادن تو پارکا اعصاب همه رو خورد میکنن .مامانشونم طلبکارن بچس دیگه چه کارش کنم سرشو که نمیتونم ببرم

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
باور اون تاپیک برای من مشکله ولی انگار بعضیا واقعا خیلی راحتنمن تک دخترم و پدر و مادرم فقط خودشونن و ...

قبل بچه دار شدن حتما باید اصرار میکردیم که میومد

از وقتی بچه دار شده اینجا رو به چشم مهد کودک میبینه