2777
2789

رفتم دکتر 

زمانی که تو صف انتظار بودم با یه آقایی چشم تو چشم شدم 

دیگه ولم نکرد یهو دیدم اومد صندلی جلویی من نشست نامحسوس برمیگشت عقب بعد تو اوج شلوغی متوجه شدم اومد ردیف من نشست 

وقتی رفتم داخل باید رو تخت دراز میکشیدم در باز بود اما تو دید نبود این اومد وایساد جلو در بر و بر نگاه به دکتر گفتم لطفا درو ببندید

زمانی که جواب اون اومد رفت گرفت پشت سرش منو صدا زد من رفتم برگه رو گرفتم 

دیدم مرتیکه بیشعور وایساده دم خروجی و به من نگاه میکنه یه چیزی زیر لب میگه 

انقدر ترسیده بودم انقدر ترسیدم 

گفتم بزار وایسم که بره نمی رفت اخرش دید محل سگ نمیدم رفت 

من بعد چند دقیقه رفتم بیرون اما ترسون و لرزون همش یاد الهه میفتادم همش دورمو نگاه میکردم 

اومدم از خیابون رد بشم نزدیک بود بخورم به ماشین انقدر استرس گرفتم ی لحظه از تمام مردا متنفر شدم 

خیلی لحظات سختی گذشت 

من از این تجربه ها زیاد داشتم،نترس هیچی نمیشه اکثرشون موش فاضلاب ترسوان

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه محیط ها ناسالم شدن ادم های سمی هم خیلی زیاد توجه نکنین اصلا 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

تو جای شلوغ که مثل الهه نمیشدی ، ولی حست درک میکنم برای منم پیش اومده تا مدت ها از همه نر ها متنفر بودم منظورم همه مرد ها نیست خیلیاشون وقتی باهام هم صحبت میشن حتی به چشم های آدم نگاه نمیکنن.

واقعا شما مردا ستودنی هستید ازار و اذیت خودتونم،درد و مرض ِ خانوما میدونید الله اکبر واقعا

ببین واقعا نمیدونم اون لحظه همچین چیزایی که این خانم میگه بوده یا نه .. ولی حدسم اینه که اون آقا تو حال و هوای خودش بوده و این خانم صرفا بخاطر جریانات اخیر (ماجرای الهه) دچار دلشوره شده ..

تو این هفته اخیر بخاطر همین جریان اکثر خانما یه ترسی افتاده تو دلشون فکر میکنن همه مردا و راننده اسنپا متجاوزن