2777
2789

پریودیم سه روز عقب افتاده بود همینطوری الکی بیبی چک خریدم رفتم دسشویی دیدم مثبت شد:////

خانوما طبیعی جلوگیری نکنید که حامله میشید😐

یه طور دیگه جلوگیری کنید

من نمونه بارز یه قربانی هستم

یعنی تا نیم ساعت هنگ بودم تو دسشویی

رفتم آزمایشم دادم دیدم مثبت شد

هنوزم که هنوزه باورم نمیشه حامله ام

خداروشکر ولی دست تنها تو شهر غریب با دوتا بچه کوچولو اونم با فاصله یه سالو نیم خیلی سخت بنظر میرسه استرس دارم هیشکی اینجا ندارم

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ازمایش بده من شنیدم بعد بارداری تا مدتی تست مثبت میشه کاذب 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😁😁😁😁😁😁😁😁😁 برو شوهرت رو یه کتک اساسی بزن ، همه ش تقصیر اونه 

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

ازمایش بده من شنیدم بعد بارداری تا مدتی تست مثبت میشه کاذب

آزمایش که گفت داده

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

تروخدا فقط مواظب کلمات باش دورت بگردم اون صداتو میشنوه از الان بهش حس نخواستن و کافی نبودن نده😔😔

واقعا درکت میکنم خیلی همه‌چی گردنه اما تول بخدا❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

آخه طبیعی که جلوگیری حساب نمیشه

وایی منم طبیعی جلوگیری ی ماه بعد عروسیم باردار شدمم الانم باز عبرتتت نگرفتم طبیعی جلوگیری میکنمم اخ نمیدونم چی بخورممم چ قرصی خوبه ؟؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

سخت هست 

ولی باهم بزرگ مشن

وجود دوتا بچه پشت سرهم برای شما امتحانه چون خستگی و عاجزی زیاد داره خدا صبرت بده ی نکته هم یادت میدم انجام بده ک بچت حداقل آرام باشه اذیتت نکنه

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...