2777
2789

بیشتر ژنتیکه ..من خیلیا رو دیدم مادر ،پوستش خوب بوده بچه هاش بهش رفتن عالی بوده ..کلا همه چی همینه دیگه از چروک گرفته تا بینی و چیزای دیگه ..واینکه خیلیا چاقن ،لاغر میکنن ده کیلو کم میکنن مشخصه صورت وبدن داغون میشه ..وزن خیلی بالا پایین بشه کل بدن تحت تاثیرشه 

خدایا شکرت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ها هستم چروک دا ن ولی صورت شون شفافه و شادابه این پیر زن هایی که ادم کیف می کنه نگاهشون کنهاستر ...

پوستم خشکه شدید ولی یکم خط ریز حس میکنم دارم آب فقط زیاد میخورم وگرنه نه خوابم درسته و استرسم زیاده

پیشانی دور چشم

پول داری هزینه کنی 

قرص کلاژن هیدرولیز شده 

رتینول یک درصد سه روز در هفته 

ضد آفتاب 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
پوستم خشکه شدید ولی یکم خط ریز حس میکنم دارم آب فقط زیاد میخورم وگرنه نه خوابم درسته و استرسم زیاده

هروقدرروتین هم داشته باشی تا خواب و استرست درست نشه فایده نداره

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

منم 32سالمه و خط اخم و چروک دور چشم دارم 

میگرن دارم و حس میکنم میگرن عامل این چروکاست

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
چروک در چ حده من خط ریز دور چشم دارم مال شما هم همینه?

اره خطای ریز زیر چشم و یه خط اخم کوچیک که خودم میبینمش 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️