2777
2789
عنوان

حس برادرم به من طبیعیه❓

426 بازدید | 12 پست

از من متنفره

همیشه و همه جا میگه بهم

انقدر گفته که از من بدش میاد که منم ازش خوشم نمیاد اصلا.

به نظرتون چه دلیلی میتونه داشته باشه که انقدر از من بدش میاد

من آدم آرومیم

و کاری به کسی ندارم

از این جهت که بگید حتما من اذیتش کردم

کاربری برای دونفره!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید باورت نشه ولی 80درصد این نفرت رو پدر و مادرتون ناخواسته تو دلش کاشتن با ناآگاهی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

به خاطر رفتار پدر مادر اینطوری میشه رابطه خواهر و برادر

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
به خاطر رفتار پدر مادر اینطوری میشه رابطه خواهر و برادر

من همیشه به پدرم و مادرم گفتم که به هردومون به یه اندازه بها بدن

اما متاسفانه برادرم یه کارایی میکنه که آدم نمیتونه جلوی خودشو بگیره که چیزی بهش نگه 

کاربری برای دونفره!

والا منم خواهرم معتقده که ما تو رو از تو جوب پیدا کردیم و هیچ وقت نمیخواستیمت🤦🏻‍♀️😂 

ولی من برام مهم نیست 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

با توجه به چیزی که گفتی طبیعیه تقصیر تو که نیست، ولی ته ته دلش مطمئن باش خواهرشو دوداره ولی نمیگه

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛