2777
2789
عنوان

منتظر یه معجزه و یه نگاه از خدا

52 بازدید | 9 پست

خدایااا تنها امیدم توئی 

نیم نگاهی هم به من بنده‌ی حقیرت بنداز 

چی میشد اگه بشه؟  به کجا برمیخوره اگه بشه؟

مگه دعاهامو موقع اذان مغرب و ظهرت نمیشنوی؟؟  شاید برنامه بهتری برام چیدی اما من بنده ‌ی کم صبر عجولت دیگه طاقت این بلاتکلیفی رو ندارم حقیقتاً دیگه بریدم

گاهی تنها راه نجات زندگی آدمی تو یه چیز، یه شی،یه آدم جدید ، یه شغل خوب و یا حتی یه موجود دیگس... .

یا رب نجاتم بده که تنها نجات دهنده تویی 

گاهی دلم میخواد انسان نبودم که متحمل این همه درد و رنج باشم در عوض یه پروانه یا کبوتر بودم برای خودم آزادانه تو هوا می‌چرخیدم 

یا یه درخت بودم تو دل جنگل 

یا حتی یه موجود دیگه بودم 

خدایا خودت برای همه بنده هات بساز 

همه رو به آرزوهاشون برسون الهی آمین 

به امید روزی که بیام تو همین تاپیک بنویسم دیدی بالاخره شد... دیدی خدا منم دید.... بیام بنویسم خدایا مرسی که هوامو داشتی و بالاخره جواب دعاهامو گرفتم...ان شا الله که اون روز دیر نیست...

۱۴۰۴/۳/۱۹ دوشنبه 

۱۹:۴۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی منم خیلی تنهام تولدمه هیچکس بهم تبریک نگفت من برا تک تک آدمای دور برم تبریک میفرستم حتی همسرمم یا ...

تولدت مبارک عزیزم ان شا الله غم نیاد تو دلت هیچوقت که خیلی بد و دردناکه 

منم ازبس کسی تولدمو تبریک نگفته بهم دیگه عادت کردم حتی خودمم یادم میره روز تولدمو 

ان شا الله دلت خوش و تنت سالم باشه و به ارزوهات برسی بقیش مهم نیست 

هی منم خیلی تنهام تولدمه هیچکس بهم تبریک نگفت من برا تک تک آدمای دور برم تبریک میفرستم حتی همسرمم یا ...

صد صلوات هدیه من بهت

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

برات ۱۰۰ صلوات میگم اسی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔