2777
2789

انشالا مادرش به عزاش بشینه ، خدایا یعنی میشه یه روز ببینم اون زن داغدار شده؟ یعنی میشه جلو چشمش ازدواج کنم پیشرفت کنم بگردم بچرخم و دقش بدم؟

پسرش انقد منو زجرم داده انقد منو تحقیر کرده انقد جیگرمو سوزونده که فقط از خدا مرگشو میخوام ، یاد کاراش که میفتم داغ دلم تازه میشه ، الان داشتم از پنجره بیرونو نگاه میکردم عروس همسایه تازه زایمان کرده مادرشوهر و شوهرش مثل پروانه دور سرش میچرخیدن ، گوسفند بریدن مادرشوهره گفت جیگرش و کله پلوس بذارید تو یخچال شب میخوام کباب کنم رونیکا بخوره هیچکس دست نزنه ها 

مال من روز اول اصلأ نیومد دیدنم ، شوهرم زنگ زد بهش گفت چرا نمیای برگشت گفت دختر زاییده دیگه دختر مگه دیدن داره 🙂 فرداش به شوهرم زنگ زد گفت مادرزنتو بیرون کن من بیام ، شوهرمم مادرمو بیرون کرد و مادرش اومد از یخچال کله ی گوسفند رو برداشت رفت ، بعدش من موندم و یه نوزاد که از شدت گرسنگی سیاه میشد و من جرأت نمیکردم شیر بدم چون میترسیدم ، تک و تنها یه چشمم اشک بود یه چشمم خون ، شوهرم میرفت میخوابید التماسش میکردم بذاره مامانم بیاد پیشم میگفت نه نمیخواد خودت دنیا آوردی خودتم بزرگ کن و میرفت میگرفت میخوابید ، این فقط نیم درصد از عذابیه که بهم داده 

از همون خدا میخوام جوری بمیره که تیکه هاش پیدا نشه بره زیر تریلی هزار تیکه بشه ، خدایا یعنی اون روزو میبینم ؟

نذر و نیاز کردم اگه بمیره کوچه رو شام میدم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراجدانمیشی؟

فکر میکنی اقدام نکردم؟

تا مرحله اجرای مهریه رفتم ولی نشده 

میگه بمیری هم طلاقت نمیدم 

خواستم با مهریه بترسونم که اگه گفت نمیتونم بدم شرط بذارم بگم مهریه رو میبخشم طلاقم بده ولی تو دادگاه گفتن طرف اگه یدونه خونه یا یدونه ماشین داشته باشه توقیف نمیشه ، اینم خونه نداره فقط یدونه ماشین داره ،گفتن سالی یه سکه 

اگه هم از طرف من باشه چون دلیل منطقی ندارم نمیشه 

فقط تو نی نی سایت میبینم واسه بچه پسر خوشحال میشن دختر نهباورم نمیشه...

باورت بشه عزیزم ، حالا جالب اینجاست جاریم بچش پسره مادرشوهرم انقد رفته خونشون جاریم گفته من از دست تو آسایش ندارم نیا اینجا خستم کردی ، بازم میره اونجا فقط بخاطر پسرش 

باورت بشه عزیزم ، حالا جالب اینجاست جاریم بچش پسره مادرشوهرم انقد رفته خونشون جاریم گفته من از دست ت ...

وای با چه ادمای احمقی زندگی میکنی

خدا بهت ارامش بده

اگه جای تو بودم یه جوری دخترم رو دست بالا میگرفتم کسی جرات نکنه نزدیکش بشه خودت بهش احترام بزار جلو مادر شوهرت یه جوری رفتار کن که یعنی دوست نداری بیاد سمت دخترت

........