2777
2789

رضایت دارید؟

مارکش آلمانی سوئدی یا کره ایه؟

هزینش چقدر شد

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

اگه دندونای جلوته که راه دیگه ای نداری ، ولی من اگر از آخریها بود اصلا انجام نمیدادم . خوددانید ....

دندان جلو هست

میشه بگی چرا انجام نمیدادی؟ عارضه ای داره؟

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا که دندان جلو هست با خیال راحت و بدون استرس انجام بده عزیزم . چون راه دیگه نداری . یه دکتر خوب ب ...

یه دکتری میرم خیلی کارشو قبول دارم گفت دندونی ۱۹۵۰۰ درحالی که شهرستان میگن از ۲۰ شروع میشه تا ۴۰ ولی دکترم هیچ حرفی نزد و الان خیلی دودلم نمیدونم کجا انجام بدم چرا انقدر ارزون تر گفت مارکشم گفت کره ای و تضمینی

یه دکتری میرم خیلی کارشو قبول دارم گفت دندونی ۱۹۵۰۰ درحالی که شهرستان میگن از ۲۰ شروع میشه تا ۴۰ ولی ...

سلام عزیزم دکترتون اسمش و فامیلش چیه

میشه برای سلامتی و عاقبت به خیری و طول عمر مامان و بابا و خانوادم یک صلوات بفرستین.ممنونم.