2777
2789
عنوان

دلم برا مامانم تنگ شده

102 بازدید | 12 پست

قطع رابطم خیلی وقته ندیدمش هیچوقت بهم محبت نکرد  زوری شوهرم داد کلاس نهم که بودم تنها محبتی که ازش یادمه فکر کنم ده سالم بود از مدرسه اومده بودم سرمو گذاشتم رو بالشتی ک اونم دراز کشیده بود سرمو ناز کرد گفت دختر قشنگم بعدش خوابم برد دیگ هیچی یادم نمیاد ، یادم نمیاد که بغلم کرده باشه حتی . لعنت به هرچی خانواده پسر دوسته🙂 از من متنفر بودن چون من دختر دومی بودم..

مامانم با نفرت بهم میگفت وقتی تو شکمم بودی بابات فهمید دختری با مشت میزد به شکمم تو بمیری

کاش میمردم💔 حتی خبری ازمم نمیگیرن که مردم یا زنده

این منم از همه جا وا مانده….                                             

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ول کن الان زندگیت باشوهرت چطوره وضع مالی اخلاقیش چطوره

سه ساله جدا شدم زندگیم خوبه از وقتی جدا شدم پسرم پنج سالشه شده همه زندگیم خودمم تازه شدم ۲۴

منم مثل شما فقط فرقون اینه شما احتمالا سنتون از من بیشتره من ۱۶:(

درس بخون حتما هرجوری شده درس بخون ازون خانواده برو من تازه میخام ادامه تخصیل بدم 

بابات باید خودش و می‌زده چون جنسیت از مردهبعدم میتونست مثل ملکه باهات رفتار کنه که طرز فکر بقیه ام ن ...

بابام مامانمم بخاطر دختر زاییدن کتک میزد با کابل برق اونم عقده هاشو سر ما خالی میکرد هیچوقت کینه نکرفتم از مامانم حالا که زن شدم میفهمم بخاطر بابام بود ک مامانم برامون مادری نکرد 

پس خرجی از کجا میاری

خدا خیلی جاها کمکم کرد خودم کار کردم ولی همیشه خدا روزیمو رسوند بگم باورت نمیشه خدا وایعا هوامو داره

بابام مامانمم بخاطر دختر زاییدن کتک میزد با کابل برق اونم عقده هاشو سر ما خالی میکرد هیچوقت کینه نکر ...

برای خودت و مامانت ناراحت شدم

ولی پدر و مادر نداره هرکسی جواب و سزای کارش و میبینه

اگر میترسید از دختر دار شدن پس اصلا بچه نمی‌آورد 

من چه مردهایی و دیدم که از بس به دخترشون ارزش دادن که دختره از صدتا پسر بر همه باارزش تره چه خواستگارهایی داره

خداروشکر خودت پسر داری این مشکلا برای اون پیش نمیاد

خوب یعنی چی از کجا

کار میکنم یه ربات تلگرامی میزدم اسمش نات کوین بود یدفعه کلی پول از اون بهم رسید یه موقع از زندگیم ک خیلی نیاز داشتم 

برای خودت و مامانت ناراحت شدمولی پدر و مادر نداره هرکسی جواب و سزای کارش و میبینهاگر میترسید از دختر ...

دقیقا بخاطر اینا اصلا دوسندارم دختری داشته باشم