2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تکواندو ۹۰۰ ماهی تهران ۱۲ جلسه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ممنونم.می‌تونم بپرسم چند نفرید تو کلاس؟

زیاد ۲۰ ۳۰ نفر 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ممنونم.

رزمی هرچی شلوغ تر بهتر حریف بیشتر 

یکم خجالت می‌کشم. حس می‌کنم سنم زیاده.😂دوست داشتم اولش خصوصی شروع کنم بین رزمی و سنگ‌نوردی شک داشتم ...

چرا باید بری سنگ نوردی اخه اصلا کار باحالی نیست 

ولی رزمی هم روح زنونه رو ازات میگیره 

چرا باید بری سنگ نوردی اخه اصلا کار باحالی نیست ولی رزمی هم روح زنونه رو ازات میگیره

روح زنونه ندارم شکر خدا.😂

سنگ‌نوردی هم چون خاص‌تره و همه نمی‌رن موفقیتش هم بیشتر می‌شه.

یکم خجالت می‌کشم. حس می‌کنم سنم زیاده.😂دوست داشتم اولش خصوصی شروع کنم بین رزمی و سنگ‌نوردی شک داشتم ...

سنگ نوردی خوب نیست من ی دوره رفتم

انگشا نوکشون تغییر شکل میدن ناخن ها کوتاه میشن. 

مربی مو دستاش اینقدر قوی بود مثل مردها بازو داشت. اصلا خوب نبود

رزمی هم من تکواندو و کیک بوکسینگ رفتم. اونم خوب نیست همش روحیه مبارزه میده ب آدم اون لطافت رو میگیره

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

حدود ۶ ساله که مدام رزمی کار میکنم 

تکواندو ماهی ۸۵۰ ۶ جلسه 

دفاع شخصی  ماهی ۹۰۰   ۸ جلسه 

جدو هم ۳ سال کار کردم 

ولی اگه روحیه ی خیلی دخترونه ای داری اصلا پیشنهاد نمیکنم 

که بری 

دُخت شیرازیم 😎